Elk jaar jonger

De wetenschap van verjonging of hoe je de tijd te slim af kunt zijn

Prijs € 24,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Reginald Deschepper

Paperback | Augustus 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mensen zijn het product van meer dan drie miljard jaar evolutie. Die evolutie beoogt in de eerste plaats een zo goed mogelijke verspreiding van onze genen. Ouderdomsziekten zijn daarbij een spijtig neveneffect. Voor de natuur is het immers niet zo interessant dat we erg oud worden. Maar wat zou er gebeuren als we ons biologische systeem konden hacken en zo veroudering weten te vertragen? Science fiction? Toch niet. De laatste twintig jaar zit de wetenschap van veroudering in een stroomversnelling. We weten wat de belangrijkste oorzaken zijn én hoe we die kunnen vertragen, stoppen en in sommige gevallen zelfs omkeren. Momenteel lopen er tientallen studies en de eerste resultaten zijn vaak verbluffend. Een snel groeiende groep die zich biohackers noemt past deze nieuwe technieken al op zichzelf toe. Dat is niet altijd zonder risico. Gelukkig zijn er ook bewezen én veilige technieken die je meteen kunt toepassen om elk jaar jonger te worden. Dit boek helpt je het onderscheid maken tussen veelbelovende interventies en pure kwakzalverij, zodat je kunt kiezen wat voor jou mogelijk en wenselijk is, nu en in de nabije toekomst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Reginald Deschepper
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401484473
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Mensen zijn het product van meer dan drie miljard jaar evolutie. Die evolutie beoogt in de eerste plaats een zo goed mogelijke verspreiding van onze genen. Ouderdomsziekten zijn daarbij een spijtig neveneffect. Voor de natuur is het immers niet zo interessant dat we erg oud worden. Maar wat zou er gebeuren als we ons biologische systeem konden hacken en zo veroudering weten te vertragen?

Science fiction? Toch niet. De laatste twintig jaar zit de wetenschap van veroudering in een stroomversnelling. We weten wat de belangrijkste oorzaken zijn én hoe we die kunnen vertragen, stoppen en in sommige gevallen zelfs omkeren.

Momenteel lopen er tientallen studies en de eerste resultaten zijn vaak verbluffend. Een snel groeiende groep die zich biohackers noemt past deze nieuwe technieken al op zichzelf toe. Dat is niet altijd zonder risico. Gelukkig zijn er ook bewezen én veilige technieken die je meteen kunt toepassen om elk jaar jonger te worden.
Dit boek helpt je het onderscheid maken tussen veelbelovende interventies en pure kwakzalverij, zodat je kunt kiezen wat voor jou mogelijk en wenselijk is, nu en in de nabije toekomst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Reginald Deschepper
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401484473
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99