Elements première

het stap-voor-stapcursusboek over Adobe Premiere Elements, geschikt voor versie 15 en hoger

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Studio Visual Steps

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Adobe Elements Première is al jarenlang een veelgebruikt programma voor het bewerken van video's. Video's maken en bekijken is populairder dan ooit. Dit blijkt al uit de miljarden video's op bijvoorbeeld YouTube. In deze uitgave wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de gemaakte video's bewerkt tot een professionele videofilm met effecten, overgangen en geluid. De mogelijkheden zijn immens, zo maakt u in een handomdraai een video om te publiceren op YouTube of een uitgebreide bruiloftsfilm. Importeer eerst de opnamen van een digitale camera of mobiele telefoon naar de pc, monteer de video's en bewerk deze tot het gewenste eindresultaat. Het programma en boek zijn geschikt voor zowel ervaren als beginnende computergebruikers. Ontdek de vele mogelijkheden van videobewerking en creëer de mooiste eindresultaten!Een greep uit de onderwerpen:* videobestanden binnenhalen* scènes selecteren en monteren* effecten en overgangen toevoegen* werken met geluid* videofilm samenstellen en delenLet op: u moet het programma wel zelf aanschaffen om met dit boek te kunnen werken.Geschikt voor Adobe Elements Premiere op een Windows-pc of laptop.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059056930
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Adobe Elements Première is al jarenlang een veelgebruikt programma voor het bewerken van video's. Video's maken en bekijken is populairder dan ooit. Dit blijkt al uit de miljarden video's op bijvoorbeeld YouTube. In deze uitgave wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de gemaakte video's bewerkt tot een professionele videofilm met effecten, overgangen en geluid. De mogelijkheden zijn immens, zo maakt u in een handomdraai een video om te publiceren op YouTube of een uitgebreide bruiloftsfilm. Importeer eerst de opnamen van een
digitale camera of mobiele telefoon naar de pc, monteer de video's en bewerk deze tot het gewenste eindresultaat. Het programma en boek zijn geschikt voor zowel ervaren als beginnende computergebruikers. Ontdek de vele mogelijkheden van videobewerking en creëer de mooiste eindresultaten!

Een greep uit de onderwerpen:
* videobestanden binnenhalen
* scènes selecteren en monteren
* effecten en overgangen toevoegen
* werken met geluid
* videofilm samenstellen en delen

Let op: u moet het programma wel zelf aanschaffen om met dit boek te kunnen werken.

Geschikt voor Adobe Elements Premiere op een Windows-pc of laptop.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059056930
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99