Een zomers avontuur (e-Book)

€ 7,99
Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Sarah Morgan

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Soms is een avontuur precies wat je nodig hebt! Kathleen is tachtig jaar oud. Nadat ze een confrontatie heeft gehad met een insluiper, wil haar dochter, Liza, dat ze naar een zorgappartement verhuist. Maar waar zij naar verlangt, is avontuur. Een roadtrip door Amerika, dat is waar ze altijd van heeft gedroomd! Liza verdrinkt in de dagelijkse stress van het gezinsleven. Het laatste waar zij op zit te wachten, is dat haar moeder zich onbezonnen in een wilde onderneming stort. Of kan zij eigenlijk ook wel wat me-time gebruiken? Terwijl haar moeder haar roadtrip voorbereidt, bedenkt zij haar eigen plan. Martha heeft een twintigersdip; het lukt haar maar niet grip op haar leven te krijgen. Als ze Kathleens vacature ziet voor een chauffeur, besluit ze de sprong te wagen. Ze heeft dan wel niet zoveel rijervaring, alles is beter dan bij haar ouders blijven wonen. En op stap met een onbekende? Geen punt. Hoeveel last kun je hebben van een vrouw van tachtig? Alle drie beginnen ze aan de reis van hun leven, elk op hun eigen manier en met een andere eindbestemming. Eén ding is zeker: het is nooit te laat voor een spannend nieuw avontuur! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Morgan
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402557572
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
1687391 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
291

Beschrijving

Soms is een avontuur precies wat je nodig hebt!
 
Kathleen is tachtig jaar oud. Nadat ze een confrontatie heeft gehad met een insluiper, wil haar dochter, Liza, dat ze naar een zorgappartement verhuist. Maar waar zij naar verlangt, is avontuur. Een roadtrip door Amerika, dat is waar ze altijd van heeft gedroomd!
 
Liza verdrinkt in de dagelijkse stress van het gezinsleven. Het laatste waar zij op zit te wachten, is dat haar moeder zich onbezonnen in een wilde onderneming stort. Of kan zij eigenlijk ook wel wat me-time gebruiken? Terwijl haar moeder haar roadtrip voorbereidt, bedenkt zij haar eigen plan.
 
Martha heeft een twintigersdip; het lukt haar maar niet grip op haar leven te krijgen. Als ze Kathleens vacature ziet voor een chauffeur, besluit ze de sprong te wagen. Ze heeft dan wel niet zoveel rijervaring, alles is beter dan bij haar ouders blijven wonen. En op stap met een onbekende? Geen punt. Hoeveel last kun je hebben van een vrouw van tachtig?
 
Alle drie beginnen ze aan de reis van hun leven, elk op hun eigen manier en met een andere eindbestemming. Eén ding is zeker: het is nooit te laat voor een spannend nieuw avontuur!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Morgan
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402557572
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
1687391 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
291

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99