Een goede leesstart in groep 1-2

Prijs € 18,50

Niet beschikbaar

L. Ahlers

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze publicatie beschrijft hoe leerkrachten van groep 1 en 2 ervoor kunnen zorgen dat alle kleuters een goede leesstart maken en goed toegerust beginnen aan het aanvankelijk technisch lezen in groep 3Dit boekje is het tweede deel van de serie ‘Doorgaande leeslijk 3-13 jarigen’, uitgegeven door CPS. Deze reeks ondersteunt basisscholen bij het realiseren van een doorgaande lijn in het taal/leesonderwijd. Dat is van groot belang, omdat een goede leesvaardigheid de basis is van een succesvolle schoolloopbaan en van het welbevinden in de maatschappij. De serie ‘Doorgaande leeslijn 3-13 jarigen’ besteedt aandacht aan kenmerken van effectief taal/leesonderwijs in de verschillende groepen. Naast het overzichtsboekje Basisstructuur Doorgaande leeslijn bestaat de serie uit delen die ingaan op de verschillende aspecten van taal/lezen, zoals Een Goede Leesstart, Aanvankelijk Technisch Lezen, Voortgezet Technisch Lezen en Begrijpelijk Lezen.Drs. Lidy Ahlers is als specialist op het gebied van taal/leesonderwijs verbonden aan CPS onderwijsontwikkeling en advies in Amersfoort. Zij begeleidt met name scholen die meedoen aan driejarige intensieve leestrajecten. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt zij studiedagen over Woordenschat Begrijpend Lezen en Voortgezet Technisch Lezen. Ahlers is hoofdauteur van de serie Doorgaande Leeslijn en van de herziene versie van de Begrijpend Leesmethode ‘Tekst Verwerken’ van uitgeverij Wolters Noordhoff.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Ahlers
Uitgever
CPS Uitgeverij
ISBN
9789065085825
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
76

Beschrijving

Deze publicatie beschrijft hoe leerkrachten van groep 1 en 2 ervoor kunnen zorgen dat alle kleuters een goede leesstart maken en goed toegerust beginnen aan het aanvankelijk technisch lezen in groep 3
Dit boekje is het tweede deel van de serie ‘Doorgaande leeslijk 3-13 jarigen’, uitgegeven door CPS. Deze reeks ondersteunt basisscholen bij het realiseren van een doorgaande lijn in het taal/leesonderwijd. Dat is van groot belang, omdat een goede leesvaardigheid de basis is van een succesvolle schoolloopbaan en van het welbevinden in de maatschappij. De serie ‘Doorgaande leeslijn 3-13 jarigen’ besteedt aandacht aan kenmerken van effectief taal/leesonderwijs in de verschillende groepen. Naast het overzichtsboekje Basisstructuur Doorgaande leeslijn bestaat de serie uit delen die ingaan op de verschillende aspecten van taal/lezen, zoals Een Goede Leesstart, Aanvankelijk Technisch Lezen, Voortgezet Technisch Lezen en Begrijpelijk Lezen.
Drs. Lidy Ahlers is als specialist op het gebied van taal/leesonderwijs verbonden aan CPS onderwijsontwikkeling en advies in Amersfoort. Zij begeleidt met name scholen die meedoen aan driejarige intensieve leestrajecten. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt zij studiedagen over Woordenschat Begrijpend Lezen en Voortgezet Technisch Lezen. Ahlers is hoofdauteur van de serie Doorgaande Leeslijn en van de herziene versie van de Begrijpend Leesmethode ‘Tekst Verwerken’ van uitgeverij Wolters Noordhoff.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Ahlers
Uitgever
CPS Uitgeverij
ISBN
9789065085825
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
76

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99