editie 2016

een overzicht van de fundamenten van de scheikunde

Prijs € 35,00

Niet beschikbaar

Yvette Haezendonck, Karel Verbruggen

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Essentiële elementen van chemie bevat alle elementen voor een grondige studie van de fundamentele principes van de hedendaagse chemie, met inbegrip van een beknopte inleiding tot de organische chemie.Het is een geschikte begeleider van elke cursus algemene chemie. De behandelde onderwerpen zijn zo fundamenteel dat ze noodzakelijkerwijze in elke degelijke cursus voorkomen. Omdat de tekst aan de belangrijkste kennisleerdoelen van het secundair onderwijs in de chemie beantwoordt, vormt hij een ideale brugcursus naar hoger onderwijs waarin de wetenschappen uitgebreid aan bod komen.Essentiële elementen van chemie bevat heldere formuleringen van de chemische principes, heeft een logische samenhang van de geïntroduceerde begrippen en biedt een overzichtelijke structuur met grafische voorstellingen. Het boek is een uniek hulpmiddel voor iedereen die zich met zelfstudie wil voorbereiden op specifieke examens zoals de toelatingsproef tot de artsenstudie aan een Vlaamse universiteit. Bij de samenstelling van dit boek gebruikten de auteurs de ervaringen die ze opdeden bij dergelijke examens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvette Haezendonck, Karel Verbruggen
Uitgever
Academic & Scientific publishers
ISBN
9789057185038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Essentiële elementen van chemie bevat alle elementen voor een grondige studie van de fundamentele principes van de hedendaagse chemie, met inbegrip van een beknopte inleiding tot de organische chemie.

Het is een geschikte begeleider van elke cursus algemene chemie. De behandelde onderwerpen zijn zo fundamenteel dat ze noodzakelijkerwijze in elke degelijke cursus voorkomen. Omdat de tekst aan de belangrijkste kennisleerdoelen van het secundair onderwijs in de chemie beantwoordt, vormt hij een ideale brugcursus naar hoger onderwijs waarin de wetenschappen uitgebreid aan bod komen.

Essentiële elementen van chemie bevat heldere formuleringen van de chemische principes, heeft een logische samenhang van de geïntroduceerde begrippen en biedt een overzichtelijke structuur met grafische voorstellingen. Het boek is een uniek hulpmiddel voor iedereen die zich met zelfstudie wil voorbereiden op specifieke examens zoals de toelatingsproef tot de artsenstudie aan een Vlaamse universiteit. Bij de samenstelling van dit boek gebruikten de auteurs de ervaringen die ze opdeden bij dergelijke examens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvette Haezendonck, Karel Verbruggen
Uitgever
Academic & Scientific publishers
ISBN
9789057185038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99