Echt zelfvertrouwen

stijg uit boven jezelf

Prijs € 16,40

Uitverkocht

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voel je niet langer onbetekenendHoeveel zelfvertrouwen heb jij? Van binnen denk je waarschijnlijk dat je met een beetje meer zelfvertrouwen beter in je vel zou zitten en dat je dan alles zou kunnen bereiken waar je van droomt. Maar er is altijd iets dat je tegenhoudt. Dus, hoe kun je leren meer op jezelf te vertrouwen?Laat zien hoe sterk je bentPsychologies Magazine (UK) brengt de meest recente onderzoeken en de inzichten van topexperts samen om je te laten zien hoe je echt zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. Met de adviezen, praktische tips, nuttige testjes en inspirerende voorbeelden uit de praktijk in Echt zelfvertrouwen - Stijg uit boven jezelf leer je:*vaardigheden te ontwikkelen om je zelfvertrouwen op te bouwen*deze vaardigheden toe te passen in je dagelijks leven*te accepteren wie je bent en elke situatie relaxed tegemoet te treden*gebrek aan zelfvertrouwen niet langer te zien als de oorzaak dat je niet gelukkig bent*het verleden achter je te laten en de best mogelijke 'jij' te wordenDus, blijf niet langer stilletjes op de achtergrond, het is tijd om de wereld te laten zien wie je werkelijk bent.Echt zelfvertrouwen is de eerste vertaling uit de Psychologies Magazine serie. Binnenkort verschijnen Echte focus en Echte ambitie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Management Impact
ISBN
9789462761414
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Voel je niet langer onbetekenend
Hoeveel zelfvertrouwen heb jij? Van binnen denk je waarschijnlijk dat je met een beetje meer zelfvertrouwen beter in je vel zou zitten en dat je dan alles zou kunnen bereiken waar je van droomt. Maar er is altijd iets dat je tegenhoudt. Dus, hoe kun je leren meer op jezelf te vertrouwen?
Laat zien hoe sterk je bent
Psychologies Magazine (UK) brengt de meest recente onderzoeken en de inzichten van topexperts samen om je te laten zien hoe je echt zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. Met de adviezen, praktische tips, nuttige testjes en inspirerende voorbeelden uit de praktijk in Echt zelfvertrouwen - Stijg uit boven jezelf leer je:
*vaardigheden te ontwikkelen om je zelfvertrouwen op te bouwen
*deze vaardigheden toe te passen in je dagelijks leven
*te accepteren wie je bent en elke situatie relaxed tegemoet te treden
*gebrek aan zelfvertrouwen niet langer te zien als de oorzaak dat je niet gelukkig bent
*het verleden achter je te laten en de best mogelijke 'jij' te worden
Dus, blijf niet langer stilletjes op de achtergrond, het is tijd om de wereld te laten zien wie je werkelijk bent.

Echt zelfvertrouwen is de eerste vertaling uit de Psychologies Magazine serie. Binnenkort verschijnen Echte focus en Echte ambitie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Management Impact
ISBN
9789462761414
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99