Zomerliefdes - Spanje (e-Book)

Spaanse romance / Hartstocht onder de Spaanse zon / Vurige verovering

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Diana Hamilton, Sharon Kendrick, Jennie Lucas

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zon, zee en een vurige minnaar die je corazón verovert! In Spaanse romance gelooft Lisa haar ogen niet wanneer Diego Raffacani ineens voor haar staat. Vijf jaar geleden brak de arme, knappe Spanjaard haar hart, nu is hij een schatrijk zakenman - en hij wil háár! Vol verwachting volgt ze hem naar het zonnige Marbella. Daar gooit een mooie brunette echter roet in het eten… In Hartstocht onder de Spaanse zon wordt Sophie door Don Luis de la Camara, de man die ooit een vurige, onmogelijke passie in haar wekte, ontboden naar de zonovergoten Rioja-streek om voor zijn zoontje te zorgen. Ze stemt in, maar tot haar ontzetting is de passie tussen hen nog niet gedoofd - en nog altijd onmogelijk! In Vurige verovering zint biljonair Marcos Ramirez op wraak op de familie Winter. Hij zal Tamsin Winter, die op het punt staat een sjeik te trouwen om haar familie te redden, ontvoeren naar zijn kasteel in het zwoele Andalusië. Al snel ontdekt hij dat ze geen verwend rijkeluispopje is, maar een zeer begeerlijke jonge vrouw! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diana Hamilton, Sharon Kendrick, Jennie Lucas
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402551839
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2021
Bestandsgrootte
1263085 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
354

Beschrijving

Zon, zee en een vurige minnaar die je corazón verovert!
 
In Spaanse romance gelooft Lisa haar ogen niet wanneer Diego Raffacani ineens voor haar staat. Vijf jaar geleden brak de arme, knappe Spanjaard haar hart, nu is hij een schatrijk zakenman - en hij wil háár! Vol verwachting volgt ze hem naar het zonnige Marbella. Daar gooit een mooie brunette echter roet in het eten…
 
In Hartstocht onder de Spaanse zon wordt Sophie door Don Luis de la Camara, de man die ooit een vurige, onmogelijke passie in haar wekte, ontboden naar de zonovergoten Rioja-streek om voor zijn zoontje te zorgen. Ze stemt in, maar tot haar ontzetting is de passie tussen hen nog niet gedoofd - en nog altijd onmogelijk!
 
In Vurige verovering zint biljonair Marcos Ramirez op wraak op de familie Winter. Hij zal Tamsin Winter, die op het punt staat een sjeik te trouwen om haar familie te redden, ontvoeren naar zijn kasteel in het zwoele Andalusië. Al snel ontdekt hij dat ze geen verwend rijkeluispopje is, maar een zeer begeerlijke jonge vrouw!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diana Hamilton, Sharon Kendrick, Jennie Lucas
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402551839
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2021
Bestandsgrootte
1263085 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
354

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99