Vuile was (e-Book)

Een humoristische gids om met ADHD – en zonder schaamte – (samen) te leven

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Richard Pink, Roxane Emery

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een even behulpzame als herkenbare gids voor mensen met ADHD en hun omgeving Wat als je je niet meer hoeft te schamen voor het feit dat je standaard te laat komt, of dat je zo ‘gehyperfocust’ raakte op iets, dat je vergat wat je nog moest doen? En hoe kun je er als partner, ouder of vriend voor zorgen dat je in plaats van boos te worden, empathisch en behulpzaam blijft? Roxanne Emery, die als volwassene gediagnosticeerd werd met ADHD en haar man, niet-ADHD’er Richard Pink, bieden met Vuile was een ongecensureerd inkijkje in het chaotische leven met ADHD. Van zelftwijfel naar zelfacceptatie met dit boek, vol simpele tips die écht werken voor jouw brein. En ga van frustratie naar geduld als partner, ouder of vriend. Vuile was is een empathische gids die je leert om te stoppen met geloven dat er iets fundamenteel mis zou zijn met jou of je dierbare. Want dat is niet zo. ‘Een geschenk uit de hemel.’ Davina McCall Richard Pink en Roxanne Emery vormen het koppel achter het socialemediaverschijnsel @ADHD_Love. Rich, die twintig jaar lang als bankier werkte, is de neurotypische helft, terwijl Rox, een platina verkopende songwriter en artiest, de ADHD-helft van het stel vormt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard Pink, Roxane Emery
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000394807
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
489167 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Een even behulpzame als herkenbare gids voor mensen met ADHD en hun omgeving

Wat als je je niet meer hoeft te schamen voor het feit dat je standaard te laat komt, of dat je zo ‘gehyperfocust’ raakte op iets, dat je vergat wat je nog moest doen? En hoe kun je er als partner, ouder of vriend voor zorgen dat je in plaats van boos te worden, empathisch en behulpzaam blijft?

Roxanne Emery, die als volwassene gediagnosticeerd werd met ADHD en haar man, niet-ADHD’er Richard Pink, bieden met Vuile was een ongecensureerd inkijkje in het chaotische leven met ADHD.

Van zelftwijfel naar zelfacceptatie met dit boek, vol simpele tips die écht werken voor jouw brein. En ga van frustratie naar geduld als partner, ouder of vriend. Vuile was is een empathische gids die je leert om te stoppen met geloven dat er iets fundamenteel mis zou zijn met jou of je dierbare. Want dat is niet zo.

‘Een geschenk uit de hemel.’ Davina McCall

Richard Pink en Roxanne Emery vormen het koppel achter het socialemediaverschijnsel @ADHD_Love. Rich, die twintig jaar lang als bankier werkte, is de neurotypische helft, terwijl Rox, een platina verkopende songwriter en artiest, de ADHD-helft van het stel vormt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard Pink, Roxane Emery
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000394807
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
489167 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99