Prille Liefdes - Romantische royals (e-Book)

Gedroomde romance / Op koninklijk bevel / Beloofd aan de Italiaan

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Raye Morgan, Robyn Donald, Jane Porter

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Gedroomde romance is Adam, de onwettige kroonprins, op Niroli om de troon op te eisen. De enige reden waarom hij koning wil worden is geld, voor de rest interesseert het eiland hem niet! Hij heeft het al druk genoeg met een bedrijf dat bijna failliet is en een zoontje voor wie hij moet zorgen. Maar dan ontmoet hij de mooie Elena en ziet hij plots alles in een ander licht…In Op koninklijk bevel kan Lauren alleen wegkomen van het door een oorlog geteisterde eiland Sant'Rosa door een nephuwelijk te sluiten met de sexy Guy. Aan haar gevoelens is echter niets nep, dus wanneer ze ontdekt dat haar redder de prins van Dacia is, is ze diep teleurgesteld. Want of een prins ooit écht met haar zal willen trouwen?In Beloofd aan de Italiaan kan Joelle niet uit liefde trouwen: ze moet de man huwen die haar grootvader heeft gekozen. Opstandig besluit ze zichzelf één nacht vol passie te gunnen, met een knappe vreemdeling die ze daarna nooit meer zal zien. Niet veel later ontmoet ze haar aanstaande, prins Leo Bogarde - haar vreemdeling!Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raye Morgan, Robyn Donald, Jane Porter
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402568486
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
689680 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
373

Beschrijving

In Gedroomde romance is Adam, de onwettige kroonprins, op Niroli om de troon op te eisen. De enige reden waarom hij koning wil worden is geld, voor de rest interesseert het eiland hem niet! Hij heeft het al druk genoeg met een bedrijf dat bijna failliet is en een zoontje voor wie hij moet zorgen. Maar dan ontmoet hij de mooie Elena en ziet hij plots alles in een ander licht…

In Op koninklijk bevel kan Lauren alleen wegkomen van het door een oorlog geteisterde eiland Sant'Rosa door een nephuwelijk te sluiten met de sexy Guy. Aan haar gevoelens is echter niets nep, dus wanneer ze ontdekt dat haar redder de prins van Dacia is, is ze diep teleurgesteld. Want of een prins ooit écht met haar zal willen trouwen?

In Beloofd aan de Italiaan kan Joelle niet uit liefde trouwen: ze moet de man huwen die haar grootvader heeft gekozen. Opstandig besluit ze zichzelf één nacht vol passie te gunnen, met een knappe vreemdeling die ze daarna nooit meer zal zien. Niet veel later ontmoet ze haar aanstaande, prins Leo Bogarde - haar vreemdeling!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raye Morgan, Robyn Donald, Jane Porter
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402568486
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
689680 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
373

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99