Papieren kinderen

familieroman

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Angelique van Dongen

Paperback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drie keer zeven jaar geen papa. Drie keer zeven maal gemiste feestdagen. Drie keer zeven jaar gemiste verjaardagen. Drie keer zeven maal gemiste Vaderdagcadeautjes. Drie keer zeven jaar gemiste gesprekken. Drie keer zeven maal gemiste overgangsrapporten.Drie keer vals beschuldigd, zeven maanden vastgezeten.Na een moeizame scheiding, wordt Stefan totaal onverwachts aangehouden in zijnwoning. Zijn kinderen hebben aangiften tegen hem gedaan. Een vreselijke en onzekere tijd breekt aan. Vanaf het begin zijn er veel fouten in deze zaak gemaakt. Al snel blijken de aangiften vals te zijn, en wordt zijn onschuld bewezen. Maar ten koste van wat? Hij heeft zeven maanden onschuldig vastgezeten. Ziet zijn kinderen niet meer en zijn leven lijkt voorbij. Tot hij de stoere Rosalinde ontmoet en er weer kleur in zijn leven komt. Toch blijft het drama wat zich voltrokken heeft hen achtervolgen.Zoveel onrecht, machteloosheid, verlies en rouw. Naast alle ellende komt er ookweer plaats voor hun portie geluk.Dit verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een slachtoffer, wiens leven door de macht die een ex kan hebben, totaal veranderd. Zijn kinderen bestaan, maar door toedoen van zijn ex, alleen nog op papier! Welk recht heeft een moeder om haar kinderen en hun vader dit aan te doen?Angelique van Dongen woont in Oosterhout. Ze werkt als verpleegkundigein een psychiatrisch ziekenhuis. Eerder verschenen van haaronder de naam Angelique van Nijnatten de romans Leugens & liefdesen Verkeerd verlangen en onder de naam Angelique van Dongen verschenende romans Geslepen, Vage angst en Geraakt.De pers over Leugens & liefdes:"Dit ongecompliceerde romantische verhaal leest lekker vlot weg.Behalve de romantiek komen ook andere zaken aan de orde".(Marian Verstappen-Naus voor Biblion)De pers over Geslepen:"Deze roman neemt de lezeres in een sneltreinvaart mee door een spannend en romantisch verhaal.Het boek is prettig geschreven en leest lekker weg. In zijn genre is het een prima boek".(Marieke ten Pierick voor Biblion)De pers over Vage angst:"De schrijfster weet de verslavingen indringend neer te zetten... Ook de effecten op de omgevingworden goed verwoord. Het is boeiend te lezen...De roman, bestemd voor een breed vrouwelijklezerspubliek, maakt verslavingen en hun impact, gebed in een romantisch verhaal, meer bekend".(M.Willard voor Biblion)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angelique van Dongen
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602391
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Drie keer zeven jaar geen papa. Drie keer zeven maal gemiste feestdagen. Drie keer zeven jaar gemiste verjaardagen. Drie keer zeven maal gemiste Vaderdagcadeautjes. Drie keer zeven jaar gemiste gesprekken. Drie keer zeven maal gemiste overgangsrapporten.
Drie keer vals beschuldigd, zeven maanden vastgezeten.
Na een moeizame scheiding, wordt Stefan totaal onverwachts aangehouden in zijn
woning. Zijn kinderen hebben aangiften tegen hem gedaan. Een vreselijke en onzekere tijd breekt aan. Vanaf het begin zijn er veel fouten in deze zaak gemaakt. Al snel blijken de aangiften vals te zijn, en wordt zijn onschuld bewezen. Maar ten koste van wat? Hij heeft zeven maanden onschuldig vastgezeten. Ziet zijn kinderen niet meer en zijn leven lijkt voorbij. Tot hij de stoere Rosalinde ontmoet en er weer kleur in zijn leven komt. Toch blijft het drama wat zich voltrokken heeft hen achtervolgen.
Zoveel onrecht, machteloosheid, verlies en rouw. Naast alle ellende komt er ook
weer plaats voor hun portie geluk.
Dit verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een slachtoffer, wiens leven door de macht die een ex kan hebben, totaal veranderd. Zijn kinderen bestaan, maar door toedoen van zijn ex, alleen nog op papier! Welk recht heeft een moeder om haar kinderen en hun vader dit aan te doen?
Angelique van Dongen woont in Oosterhout. Ze werkt als verpleegkundige
in een psychiatrisch ziekenhuis. Eerder verschenen van haar
onder de naam Angelique van Nijnatten de romans Leugens & liefdes
en Verkeerd verlangen en onder de naam Angelique van Dongen verschenen
de romans Geslepen, Vage angst en Geraakt.
De pers over Leugens & liefdes:
"Dit ongecompliceerde romantische verhaal leest lekker vlot weg.
Behalve de romantiek komen ook andere zaken aan de orde".
(Marian Verstappen-Naus voor Biblion)
De pers over Geslepen:
"Deze roman neemt de lezeres in een sneltreinvaart mee door een spannend en romantisch verhaal.
Het boek is prettig geschreven en leest lekker weg. In zijn genre is het een prima boek".
(Marieke ten Pierick voor Biblion)
De pers over Vage angst:
"De schrijfster weet de verslavingen indringend neer te zetten... Ook de effecten op de omgeving
worden goed verwoord. Het is boeiend te lezen...De roman, bestemd voor een breed vrouwelijk
lezerspubliek, maakt verslavingen en hun impact, gebed in een romantisch verhaal, meer bekend".
(M.Willard voor Biblion)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angelique van Dongen
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602391
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99