Op heterdaad (e-Book)

Zij is Miss New York. Hij moet haar beschermen.

€ 7,99
Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Danielle Carson

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zij is Miss New York. Hij moet haar beschermen.  In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York’s Finest is een driedelige steamy romance-serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times. In de ogen van Violet Young is Nick Ryder zeker een van de beste dingen die de stad te bieden heeft. Hij is een van New Yorks knapste rechercheurs én de beste vriend van haar broer Keith. Violet heeft altijd een zwak gehad voor Nick, maar is ervan overtuigd dat ze in zijn ogen alleen ‘het zusje van’ is. Hun gekibbel en geplaag is niets meer dan dat, toch? Maar dan duikt er een stalker op die het op Violet gemunt lijkt te hebben en benoemt Nick zich als haar persoonlijke beschermer. Als dat maar goed gaat…  Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys winnaar in de categorie romance. Haar serie New York’s Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danielle Carson
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402766592
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2022
Bestandsgrootte
852962 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
239

Beschrijving

Zij is Miss New York. Hij moet haar beschermen.
 
In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York’s Finest is een driedelige steamy romance-serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times.
 
In de ogen van Violet Young is Nick Ryder zeker een van de beste dingen die de stad te bieden heeft. Hij is een van New Yorks knapste rechercheurs én de beste vriend van haar broer Keith. Violet heeft altijd een zwak gehad voor Nick, maar is ervan overtuigd dat ze in zijn ogen alleen ‘het zusje van’ is. Hun gekibbel en geplaag is niets meer dan dat, toch? Maar dan duikt er een stalker op die het op Violet gemunt lijkt te hebben en benoemt Nick zich als haar persoonlijke beschermer. Als dat maar goed gaat…
 
Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys winnaar in de categorie romance. Haar serie New York’s Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danielle Carson
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402766592
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2022
Bestandsgrootte
852962 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
239

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 21,99
  • 22,99
  • 22,95
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 34,99
  • 22,00
  • 24,99