Het geheugenspel

Prijs € 7,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nicci French

Paperback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een koude herfstmorgen wordt in de tuin van een landhuis in Shropshire, Engeland, het lichaam opgegraven van een zestienjarig meisje. Het stoffelijk overschot is dat van Natalie Martello, die in de gouden zomer van 1969 spoorloos verdween en al meer dan vijfentwintig jaar wordt vermist.De vondst van Natalie Martello maakt voor de familie een einde aan sluimerende hoop en brengt tegelijkertijd een gruwelijke, lang verborgen misdaad aan het licht. Natalie blijkt te zijn vermoord. Maar wie zou zo’n mooi en briljant meisje hebben omgebracht? En hoe heeft die onvoorstelbare misdaad zich voltrokken?Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal negen thrillers en twee korte verhalen met opvallende literaire kwaliteiten, boeiende personages en spanning tot de laatste pagina. Met hun boeken beheersen zij al jaren de toptienlijsten. In totaal werden in ons land ruim 4 miljoen exemplaren verkocht.‘Een zeer verrassende ontknoping.’ - Opzij‘Intrigerend en onderhoudend.’ - NRC Handelsblad‘Het Britse schrijversechtpaar blinkt uit in psychologische diepgang.’ - de Volkskrant

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicci French
Uitgever
Pockets
ISBN
9789041411594
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Op een koude herfstmorgen wordt in de tuin van een landhuis in Shropshire, Engeland, het lichaam opgegraven van een zestienjarig meisje. Het stoffelijk overschot is dat van Natalie Martello, die in de gouden zomer van 1969 spoorloos verdween en al meer dan vijfentwintig jaar wordt vermist.
De vondst van Natalie Martello maakt voor de familie een einde aan sluimerende hoop en brengt tegelijkertijd een gruwelijke, lang verborgen misdaad aan het licht. Natalie blijkt te zijn vermoord. Maar wie zou zo’n mooi en briljant meisje hebben omgebracht? En hoe heeft die onvoorstelbare misdaad zich voltrokken?
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal negen thrillers en twee korte verhalen met opvallende literaire kwaliteiten, boeiende personages en spanning tot de laatste pagina. Met hun boeken beheersen zij al jaren de toptienlijsten. In totaal werden in ons land ruim 4 miljoen exemplaren verkocht.
‘Een zeer verrassende ontknoping.’ - Opzij
‘Intrigerend en onderhoudend.’ - NRC Handelsblad
‘Het Britse schrijversechtpaar blinkt uit in psychologische diepgang.’ - de Volkskrant

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicci French
Uitgever
Pockets
ISBN
9789041411594
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99