De koeman factor (e-Book)

De succesformule van een toptrainer

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Patrick Bernhart

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe Ronald Koeman het nieuwe Oranje klaarstoomt voor de titel We zijn er weer bij! Na twee gemiste eindtoernooien slaagde bondscoach Ronald Koeman erin het schijnbaar onmogelijke te presteren: het bereiken van de finale van de Nations League en kwalificatie voor het EK in 2020. In slechts anderhalf jaar tijd trok de nuchtere Koeman onze jongens uit het slop en wakkerde hij de Oranjegekte weer aan. Maar waar ligt zijn kracht? In aanloop naar het EK gaat Patrick Bernhart op zoek naar de succesformule van onze bondscoach: wat is toch die allesbepalende Koeman-factor? Waardoor lukte het Koeman het Nederlands elftal weer op de kaart te zetten waar zijn voorgangers Guus Hiddink, Danny Blind en Dick Advocaat faalden? Bernhart duikt terug in de tijd en verweeft Koemans loopbaan als speler en clubtrainer met zijn succesvolle periode als bondscoach. Wie waren zijn belangrijkste leermeesters? Welke lessen heeft hij getrokken uit zijn periodes in Portugal, Spanje en Engeland? En bovenal: kan hij het succes van 1988 herhalen? Het eindresultaat is een fantastische analyse van de keuzes van Koeman, zowel binnen als buiten de lijnen. De ideale voorbeschouwing op de Oranjezomer van 2020.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Bernhart
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000372041
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2020
Bestandsgrootte
1245886 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Hoe Ronald Koeman het nieuwe Oranje klaarstoomt voor de titel

We zijn er weer bij! Na twee gemiste eindtoernooien slaagde bondscoach Ronald Koeman erin het schijnbaar onmogelijke te presteren: het bereiken van de finale van de Nations League en kwalificatie voor het EK in 2020. In slechts anderhalf jaar tijd trok de nuchtere Koeman onze jongens uit het slop en wakkerde hij de Oranjegekte weer aan. Maar waar ligt zijn kracht?

In aanloop naar het EK gaat Patrick Bernhart op zoek naar de succesformule van onze bondscoach: wat is toch die allesbepalende Koeman-factor? Waardoor lukte het Koeman het Nederlands elftal weer op de kaart te zetten waar zijn voorgangers Guus Hiddink, Danny Blind en Dick Advocaat faalden? Bernhart duikt terug in de tijd en verweeft Koemans loopbaan als speler en clubtrainer met zijn succesvolle periode als bondscoach. Wie waren zijn belangrijkste leermeesters? Welke lessen heeft hij getrokken uit zijn periodes in Portugal, Spanje en Engeland? En bovenal: kan hij het succes van 1988 herhalen?

Het eindresultaat is een fantastische analyse van de keuzes van Koeman, zowel binnen als buiten de lijnen. De ideale voorbeschouwing op de Oranjezomer van 2020.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Bernhart
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000372041
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2020
Bestandsgrootte
1245886 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 22,99
  • 20,00
  • 21,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,95
  • 27,99
  • 22,00