Cowboys, cowboys, cowboys... (e-Book)

Onmogelijk sexy/Onbeteugeld genot/Kus in het hooi

€ 7,49
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Kathie DeNosky, Dani Wade, Christine Wenger

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is dat toch, met die cowboys, dat ze compleet onweerstaanbaar maakt? Onmogelijk sexyRodeokampioen Blake Hartwell heeft weliswaar geld en charme in overvloed, voor Karly Ewing is hij haar spoedig aanstaande ex. Wat haar betreft was hun affaire, die eindigde met een jawoord in Las Vegas, een vergissing. Met de scheidingspapieren op zak vertrekt ze richting zijn ranch. Maar wanneer ze daar noodgedwongen moet blijven, blijkt het onmogelijk hem te weerstaan!Onbeteugeld genotMason Harrington groeide op als staljongen op het landgoed van de familie Hyatt. Daar had hij een verhouding met Eva Marie Hyatt, tot ze hem aan de kant zette. Jaren later – en véél rijker - besluit hij de paardenfokkerij van de Hyatts te kopen. Ditmaal zal Eva Marie voor hém werken in plaats van andersom. Maar als blijkt dat ze mooier is dan ooit, denkt hij al snel niet meer aan wraak...Kus in het hooiWanneer selfmade zakenvrouw Susan Collins gaat helpen op een ranch waar zieke kinderen een zorgeloze vakantie kunnen doorbrengen, is ze van plan maar een paar dagen te blijven. Dat voornemen verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze rodeorijder Clint Scully ontmoet. Zijn mannelijke aantrekkingskracht brengt onverwacht heftige gevoelens bij haar boven!Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kathie DeNosky, Dani Wade, Christine Wenger
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402567885
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
1127605 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Beschrijving

Wat is dat toch, met die cowboys, dat ze compleet onweerstaanbaar maakt?

Onmogelijk sexy

Rodeokampioen Blake Hartwell heeft weliswaar geld en charme in overvloed, voor Karly Ewing is hij haar spoedig aanstaande ex. Wat haar betreft was hun affaire, die eindigde met een jawoord in Las Vegas, een vergissing. Met de scheidingspapieren op zak vertrekt ze richting zijn ranch. Maar wanneer ze daar noodgedwongen moet blijven, blijkt het onmogelijk hem te weerstaan!

Onbeteugeld genot

Mason Harrington groeide op als staljongen op het landgoed van de familie Hyatt. Daar had hij een verhouding met Eva Marie Hyatt, tot ze hem aan de kant zette. Jaren later – en véél rijker - besluit hij de paardenfokkerij van de Hyatts te kopen. Ditmaal zal Eva Marie voor hém werken in plaats van andersom. Maar als blijkt dat ze mooier is dan ooit, denkt hij al snel niet meer aan wraak...

Kus in het hooi

Wanneer selfmade zakenvrouw Susan Collins gaat helpen op een ranch waar zieke kinderen een zorgeloze vakantie kunnen doorbrengen, is ze van plan maar een paar dagen te blijven. Dat voornemen verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze rodeorijder Clint Scully ontmoet. Zijn mannelijke aantrekkingskracht brengt onverwacht heftige gevoelens bij haar boven!


Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kathie DeNosky, Dani Wade, Christine Wenger
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402567885
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
1127605 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99