Aan de rand van een groot bos (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Leo Vardiashvili

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een jonge man moet zijn familie zien te vinden in de voormalige Sovjet-republiek Georgië, in deze grootse, aangrijpende debuutroman ‘Mijn moeder bleef, zodat wij konden gaan.’ Saba en zijn broer Sandro zijn als kind samen met hun vader gevlucht voor het conflict met de Russen in Georgië in de jaren negentig. Hun moeder offerde zich voor hen op en bleef achter. Nu, jaren later, is hun moeder overleden en hun vader is teruggekeerd naar zijn prachtige, maar vervallen thuisland om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Wanneer Sandro naar hem op zoek gaat, raakt ook hij vermist. Ten einde raad besluit Saba naar Georgië te gaan om te achterhalen wat er met zijn familie gebeurd is. In gezelschap van nieuwe vrienden en oude geesten volgt hij een kruimelspoor van aanwijzingen en moet hij het verleden onder ogen zien. Aan de rand van een groot bos is een schrijnende, maar ook tedere en spannende roman over oorlogstrauma’s die zelfs decennia na de gebeurtenissen nog voelbaar zijn. Trauma’s die families niet alleen moeten zien te overleven, maar zich ook moeten blijven herinneren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leo Vardiashvili
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403131023
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2024
Bestandsgrootte
1331050 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Een jonge man moet zijn familie zien te vinden in de voormalige Sovjet-republiek Georgië, in deze grootse, aangrijpende debuutroman

‘Mijn moeder bleef, zodat wij konden gaan.’ Saba en zijn broer Sandro zijn als kind samen met hun vader gevlucht voor het conflict met de Russen in Georgië in de jaren negentig. Hun moeder offerde zich voor hen op en bleef achter. Nu, jaren later, is hun moeder overleden en hun vader is teruggekeerd naar zijn prachtige, maar vervallen thuisland om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Wanneer Sandro naar hem op zoek gaat, raakt ook hij vermist. 
Ten einde raad besluit Saba naar Georgië te gaan om te achterhalen wat er met zijn familie gebeurd is. In gezelschap van nieuwe vrienden en oude geesten volgt hij een kruimelspoor van aanwijzingen en moet hij het verleden onder ogen zien. 
Aan de rand van een groot bos is een schrijnende, maar ook tedere en spannende roman over oorlogstrauma’s die zelfs decennia na de gebeurtenissen nog voelbaar zijn. Trauma’s die families niet alleen moeten zien te overleven, maar zich ook moeten blijven herinneren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leo Vardiashvili
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403131023
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2024
Bestandsgrootte
1331050 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99