e-omnibus Viveca Sten (e-Book)

stille wateren, hogere kringen, onschuldig verleden

Prijs € 17,99

Niet beschikbaar

Viveca Sten

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stille wateren: Buiten het seizoen is het rustig op Sandhamn, het idyllisch vakantie-eilandje vlak voor de kust van Stockholm. Eigenlijk wonen er maar zo n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, loopt het vol met duizenden vakantiegangers en zeilers, die maar één ding willen: in alle rust genieten van de zon en de zee. Maar op een hete ochtend in juli spoelt het lijk van een man aan, verwikkeld in een vissersnet. Een week later wordt er op het eiland een vermoorde vrouw gevonden. Aanwijzingen zijn er bijna niet. De spanning bij de bevolking wordt opgevoerd. Is er een verband tussen de twee slachtoffers? Zal er nog een moord gepleegd worden? Welke geheimen liggen er verborgen op dit kleine eiland?Hogere kringen: Na het startschot van de jaarlijkse zeilwedstrijd rond het eiland Gotland blijft een enorm jacht achter. De doodgeschoten kapitein blijkt Oscar Juliander te zijn, succesvol zeiler, gerenommeerd advocaat en vicepresident van de Koninklijke Zweedse Zeilbond. Als er vervolgens nog een lid van de zeilbond wordt vermoord, slaat de paniek toe. Zal de politie de moordenaar vinden voordat er weer iemand uit de hogere kringen de dood vindt?Onschuldig verleden: Op een donkere herfstavond verdwijnt een jong meisje spoorloos op het eiland Sandhamn. Thomas Andreasson wordt betrokken bij de zoektocht, die wordt bemoeilijkt door storm en regen. Uiteindelijk geeft de politie het op. Ze denken dat het meisje is verdronken. Een paar maanden later ontdekt Thomas jeugdvriendin Nora Linde bij toeval dat haar man is vreemdgegaan. In wanhoop vertrekt ze met haar zonen naar Sandhamm, inmiddels ondergedompeld in sneeuw en ijs, om in alle rust te kunnen nadenken over haar relatie. Maar bij het spelen in de bossen doen haar kinderen een macabere ontdekking: het verdwenen meisje is verschrikkelijk toegetakeld en vermoord.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Viveca Sten
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449401
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
1659878 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1104

Beschrijving

Stille wateren:
Buiten het seizoen is het rustig op Sandhamn, het idyllisch vakantie-eilandje vlak voor de kust van Stockholm. Eigenlijk wonen er maar zo n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, loopt het vol met duizenden vakantiegangers en zeilers, die maar één ding willen: in alle rust genieten van de zon en de zee.
Maar op een hete ochtend in juli spoelt het lijk van een man aan, verwikkeld in een vissersnet. Een week later wordt er op het eiland een vermoorde vrouw gevonden. Aanwijzingen zijn er bijna niet. De spanning bij de bevolking wordt opgevoerd. Is er een verband tussen de twee slachtoffers? Zal er nog een moord gepleegd worden? Welke geheimen liggen er verborgen op dit kleine eiland?

Hogere kringen:
Na het startschot van de jaarlijkse zeilwedstrijd rond het eiland Gotland blijft een enorm jacht achter. De doodgeschoten kapitein blijkt Oscar Juliander te zijn, succesvol zeiler, gerenommeerd advocaat en vicepresident van de Koninklijke Zweedse Zeilbond. Als er vervolgens nog een lid van de zeilbond wordt vermoord, slaat de paniek toe. Zal de politie de moordenaar vinden voordat er weer iemand uit de hogere kringen de dood vindt?

Onschuldig verleden:
Op een donkere herfstavond verdwijnt een jong meisje spoorloos op het eiland Sandhamn. Thomas Andreasson wordt betrokken bij de zoektocht, die wordt bemoeilijkt door storm en regen. Uiteindelijk geeft de politie het op. Ze denken dat het meisje is verdronken.
Een paar maanden later ontdekt Thomas jeugdvriendin Nora Linde bij toeval dat haar man is vreemdgegaan. In wanhoop vertrekt ze met haar zonen naar Sandhamm, inmiddels ondergedompeld in sneeuw en ijs, om in alle rust te kunnen nadenken over haar relatie. Maar bij het spelen in de bossen doen haar kinderen een macabere ontdekking: het verdwenen meisje is verschrikkelijk toegetakeld en vermoord.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Viveca Sten
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449401
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
1659878 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1104

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99