Drukapparatuur

Arbeidsmiddelen en machineveiligheid

Prijs € 72,30

Uitverkocht

Lieke Koets

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het fabriceren, installeren en gebruiken van risicovolle drukapparatuur is zowel gebonden aan productgerelateerde, essentiële veiligheidseisen als aan eisen omtrent arbeidsomstandigheden. Onder drukapparatuur wordt hier verstaan apparatuur, drukvaten, installatieleidingen en appendages onder een overdruk van meer dan 0,5 bar. Alle veiligheidsaspecten van drukapparatuur in alle levenscycli worden behandeld: nieuwbouw, ingebruikneming en gebruik. Per fase worden certificatie, (her)keuring, documentatie en de taken en verantwoordelijkheden van betrokken partijen praktisch toegelicht. AI-35 geeft inzicht in de structuur van Europese richtlijnen, Nederlandse wet- en regelgeving, beschikbare normen en praktijkregels. AI-35 is bestemd voor alle medewerkers die betrokken zijn bij het fabriceren, aankopen, installeren en gebruiken van drukapparatuur, maar ook zij die betrokken zijn bij onderhoud, reparatie, wijziging en keuring van drukapparatuur.OVER DE AUTEUR; Lieke Koets werkt bij Energie Consult Holland BV, een keuringsinstantie voor drukapparatuur. Zij is milieukundige en Hobéon SKO gecertificeerd hoger veiligheidskundige. Liekeadviseert het bedrijfsleven op het gebied van veiligheid en milieu. Naast het advieswerk houdt ze zichbezig met incidentenonderzoek en met de vertaling van wet- en regelgeving voor drukapparatuur naar de praktijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lieke Koets
Uitgever
Sdu Uitgevers
ISBN
9789012400145
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
68

Beschrijving

Het fabriceren, installeren en gebruiken van risicovolle drukapparatuur is zowel gebonden aan productgerelateerde, essentiële veiligheidseisen als aan eisen omtrent arbeidsomstandigheden. Onder drukapparatuur wordt hier verstaan apparatuur, drukvaten, installatieleidingen en appendages onder een overdruk van meer dan 0,5 bar. Alle veiligheidsaspecten van drukapparatuur in alle levenscycli worden behandeld: nieuwbouw, ingebruikneming en gebruik. Per fase worden certificatie, (her)keuring, documentatie en de taken en verantwoordelijkheden van betrokken partijen praktisch toegelicht. AI-35 geeft inzicht in de structuur van Europese richtlijnen, Nederlandse wet- en regelgeving, beschikbare normen en praktijkregels. AI-35 is bestemd voor alle medewerkers die betrokken zijn bij het fabriceren, aankopen, installeren en gebruiken van drukapparatuur, maar ook zij die betrokken zijn bij onderhoud, reparatie, wijziging en keuring van drukapparatuur.

OVER DE AUTEUR; Lieke Koets werkt bij Energie Consult Holland BV, een keuringsinstantie voor drukapparatuur. Zij is milieukundige en Hobéon SKO gecertificeerd hoger veiligheidskundige. Lieke
adviseert het bedrijfsleven op het gebied van veiligheid en milieu. Naast het advieswerk houdt ze zich
bezig met incidentenonderzoek en met de vertaling van wet- en regelgeving voor drukapparatuur naar de praktijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lieke Koets
Uitgever
Sdu Uitgevers
ISBN
9789012400145
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
68

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99