Drinkt u iets? (e-Book)

Een onverbloemde kijk op verslaving en therapie

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Myriam Bruyninckx, Philip Muls

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Wat is het verschil tussen een probleemdrinker en iemand die graag een glas drinkt? Wij kunnen geen "nee" zeggen eens we begonnen zijn. Het is alsof onze stopknop stuk is. En de gulzigheid! Aan het eerste glas nippen we misschien nog elegant, met de pink naar boven, maar daarna kappen we ze achterover. Geleidelijk aan - dat gaat vaak over jaren - verleggen wij onze grens. Een glas wijn bij de maaltijd, dan twee of drie. Waar aanvankelijk de kurk nog op de fles ging, sneuvelt die fles ineens op een avond. En daarna een tweede tijdens het televisiekijken. Alcohol wordt deel van onze dagelijkse routine, de roes onze beste vriend.' Maak kennis met Myriam, een ex-alcoholverslaafde therapeute met een missie, en haar cliënt Philip, een carrièrejager én probleemdrinker, wiens succesvolle leven aan een zijden draadje hangt. Word deelgenoot van hun verhaal, kruip in hun hoofd, voel met ze mee wanneer ze vallen en weer opstaan. Drinkt u iets? is een verrassend boek dat leest als een biecht. Ontwapenend eerlijk over verslaving en de weg naar genezing.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Myriam Bruyninckx, Philip Muls
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401483490
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
556796 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

'Wat is het verschil tussen een probleemdrinker en iemand die graag een glas drinkt? Wij kunnen geen "nee" zeggen eens we begonnen zijn. Het is alsof onze stopknop stuk is. En de gulzigheid!
Aan het eerste glas nippen we misschien nog elegant, met de pink naar boven, maar daarna kappen we ze achterover. Geleidelijk aan - dat gaat vaak over jaren - verleggen wij onze grens. Een glas wijn bij de maaltijd, dan twee of drie. Waar aanvankelijk de kurk nog op de fles ging, sneuvelt die fles ineens op een avond. En daarna een tweede tijdens het televisiekijken.
Alcohol wordt deel van onze dagelijkse routine, de roes onze beste vriend.'

Maak kennis met Myriam, een ex-alcoholverslaafde therapeute met een missie, en haar cliënt Philip, een carrièrejager én probleemdrinker, wiens succesvolle leven aan een zijden draadje hangt. Word deelgenoot van hun verhaal, kruip in hun hoofd, voel met ze mee wanneer ze vallen en weer opstaan. Drinkt u iets? is een verrassend boek dat leest als een biecht. Ontwapenend eerlijk over verslaving en de weg naar genezing.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Myriam Bruyninckx, Philip Muls
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401483490
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
556796 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99