Doorstroomtoets Begrijpend lezen – Werkboek 1 + Online video-uitleg (set van 5)

Oefen voor de Doorstroomtoets van Cito, IEP en andere toetsen

Prijs € 34,95

Niet beschikbaar

Paperback | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De beste voorbereiding op de Doorstroomtoets De Doorstroomtoets van Leerling in Beeld (Cito) is een belangrijk meetmoment op de basisschool. De score op de Doorstroomtoets is niet bepalend voor het schooladvies. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het eind van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten.QR-codes Via de QR-codes in het Werkboek kun je digitaal aanvullend materiaal bekijken, zoals uitlegvideo’s. Ook kun je digitaal audio-ondersteuning vinden, waar alle teksten en vragen uit het Werkboek worden voorgelezen. Dit maakt het Werkboek zeer geschikt als toetsvoorbereiding voor de Doorstroomtoets.Goed en verantwoord oefenen Je oefent goed en verantwoord met het toetsonderdeel Begrijpend Lezen van Leerling in Beeld (Cito). Alle subdomeinen komen uitgebreid aan bod. De vergelijkingsteksten zijn in de plaats gekomen van de gatenteksten. De vragen vormen een mix van open en meerkeuzevragen en zijn variërend in moeilijkheid, lopend van Geschikt voor de Doorstroomtoetsen van alle aanbieders Je kunt dit Werkboek ook gebruiken als toetsvoorbereiding voor de Doorstroomtoets van andere toetsaanbieders. Elke Doorstroomtoets moet namelijk voldoen aan de door de overheid gestelde richtlijnen. Hierdoor zal de inhoud van de Doorstroomtoets onderling niet veel verschillen.Werkboeken voor groep 3 tot en met 8 Naast dit Werkboek, zijn voor groep 3 tot en met 8 per leerjaar Werkboeken beschikbaar, waarmee je oefent voor de verschillende LVS-toetsen van Leerling in Beeld (Cito). Alle Werkboeken samen vormen een gedegen voorbereiding met meer dan voldoende oefenstof. Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein heeft ook een uitgebreide online oefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Junior Einstein BV
ISBN
9789493218710
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2023
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Beschrijving

De beste voorbereiding op de Doorstroomtoets

De Doorstroomtoets van Leerling in Beeld (Cito) is een belangrijk meetmoment op de basisschool. De score op de Doorstroomtoets is niet bepalend voor het schooladvies. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het eind van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten.

QR-codes
Via de QR-codes in het Werkboek kun je digitaal aanvullend materiaal bekijken, zoals uitlegvideo’s. Ook kun je digitaal audio-ondersteuning vinden, waar alle teksten en vragen uit het Werkboek worden voorgelezen. Dit maakt het Werkboek zeer geschikt als toetsvoorbereiding voor de Doorstroomtoets.

Goed en verantwoord oefenen
Je oefent goed en verantwoord met het toetsonderdeel Begrijpend Lezen van Leerling in Beeld (Cito). Alle subdomeinen komen uitgebreid aan bod. De vergelijkingsteksten zijn in de plaats gekomen van de gatenteksten. De vragen vormen een mix van open en meerkeuzevragen en zijn variërend in moeilijkheid, lopend van
Geschikt voor de Doorstroomtoetsen van alle aanbieders
Je kunt dit Werkboek ook gebruiken als toetsvoorbereiding voor de Doorstroomtoets van andere toetsaanbieders. Elke Doorstroomtoets moet namelijk voldoen aan de door de overheid gestelde richtlijnen. Hierdoor zal de inhoud van de Doorstroomtoets onderling niet veel verschillen.

Werkboeken voor groep 3 tot en met 8
Naast dit Werkboek, zijn voor groep 3 tot en met 8 per leerjaar Werkboeken beschikbaar, waarmee je oefent voor de verschillende LVS-toetsen van Leerling in Beeld (Cito). Alle Werkboeken samen vormen een gedegen voorbereiding met meer dan voldoende oefenstof.

Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein heeft ook een uitgebreide online oefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Junior Einstein BV
ISBN
9789493218710
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2023
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99