De wind kent mijn naam (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Isabel Allende

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nieuwe Isabel Allende - een indrukwekkende roman over moed, liefde en ballingschap1938. De vreselijke Kristallnacht betekent het einde van het gelukkige leven van het joodse gezin van Rudolf en Ruth Adler en hun zoon Samuel in Wenen. Rudolf raakt vermist en moeder en zoon worden opgevangen door de buurman. Samuel krijgt de kans naar Engeland te gaan, waar joodse kinderen worden opgevangen. Hij zal zijn ouders nooit meer zien.2022. Een latino-moeder en dochter worden vastgehouden aan de zuidelijke grens van Amerika. De moeder verdwijnt als ze wordt teruggestuurd naar El Salvador, het meisje blijft alleen achter in smerige opvangcentra in een haar onbekend land. Deze zaak trekt de aandacht van Selena Durán, een latina uit Californië, die zich inzet voor minderjarige vluchtelingen, en van de veelbelovende advocaat Frank Angileri, die moeder en dochter wil herenigen. Samen beginnen ze aan een reis die hen met het geweld tegen vrouwen confronteert.Isabel Allende heeft met De wind kent mijn naam op een zeer krachtige en overtuigende manier een briljante roman geschreven over ballingschap, identiteit en minderheden.'Blijf schrijven om het verleden vast te leggen. Blijf schrijven over wat niet vergeten mag worden.' Barack Obama tegen Isabel Allende, bij de erkenning van de hoogste onderscheiding die een Amerikaans staatsburger kan ontvangen: de Presidential Medal of Freedom

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Isabel Allende
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028453111
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2023
Bestandsgrootte
2079319 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214

Beschrijving

De nieuwe Isabel Allende - een indrukwekkende roman over moed, liefde en ballingschap


1938. De vreselijke Kristallnacht betekent het einde van het gelukkige leven van het joodse gezin van Rudolf en Ruth Adler en hun zoon Samuel in Wenen. Rudolf raakt vermist en moeder en zoon worden opgevangen door de buurman. Samuel krijgt de kans naar Engeland te gaan, waar joodse kinderen worden opgevangen. Hij zal zijn ouders nooit meer zien.
2022. Een latino-moeder en dochter worden vastgehouden aan de zuidelijke grens van Amerika. De moeder verdwijnt als ze wordt teruggestuurd naar El Salvador, het meisje blijft alleen achter in smerige opvangcentra in een haar onbekend land. Deze zaak trekt de aandacht van Selena Durán, een latina uit Californië, die zich inzet voor minderjarige vluchtelingen, en van de veelbelovende advocaat Frank Angileri, die moeder en dochter wil herenigen. Samen beginnen ze aan een reis die hen met het geweld tegen vrouwen confronteert.

Isabel Allende heeft met De wind kent mijn naam op een zeer krachtige en overtuigende manier een briljante roman geschreven over ballingschap, identiteit en minderheden.


'Blijf schrijven om het verleden vast te leggen. Blijf schrijven over wat niet vergeten mag worden.' Barack Obama tegen Isabel Allende, bij de erkenning van de hoogste onderscheiding die een Amerikaans staatsburger kan ontvangen: de Presidential Medal of Freedom

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Isabel Allende
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028453111
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2023
Bestandsgrootte
2079319 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99