De vloek van de Chattans (e-Book)

Vervloekte liefde / Liefde is geen vloek / Vervloek mij niet

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Cathy Maxwell

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door een vloek is liefde verboden terrein voor de Chattan-mannen…(1) VERVLOEKTE LIEFDELonden, 1814Om het hoofd boven water te houden is weduwe Thea Martin werkzaam als koppelaarster voor moeilijke gevallen binnen de elite. Als een tussenpersoon haar hulp inroept voor een nieuwe klant, is ze in eerste instantie dolblij. Dat verandert wanneer ze ziet wie die klant is: Neal Chattan, ofwel Lord Lyon, de man op wie ze ooit verliefd was, maar die haar in de steek liet!Al snel ontdekt Thea waarom Neal zo’n moeilijk geval is. Zijn familie gaat namelijk gebukt onder een eeuwenoude vloek: als hij verliefd wordt, zal hij sterven. Daarom zoekt Neal een vrouw van wie hij nooit kan houden. Als Thea probeert zo iemand voor hem te vinden, merken ze allebei al snel dat hun gevoelens van weleer nog springlevend zijn. Maar vanwege de vloek is hun liefde bij voorbaat onmogelijk…(2) LIEFDE IS GEEN VLOEKGlenfinnan, Schotland, 1814Kolonel Harry Chattan vecht voor zijn familie. Al tweehonderd jaar komen Chattan-mannen vroegtijdig aan hun eind, en dat allemaal door een liefdesvloek. Als ook het leven van zijn broer in gevaar is vanwege de liefde, besluit Harry in te grijpen. Hij gaat naar Schotland, op zoek naar een heks die de vloek ongedaan kan maken. En in de beeldschone Portia Maclean denkt hij haar gevonden te hebben…Portia is tot alles bereid om haar familie voor armoede te behoeden. En nu heeft ze iets bedacht dat geld opbrengt: doen alsof ze een heks is. Een uitstekend idee, tot Harry Chattan haar komt opzoeken. De aantrekkelijke kolonel heeft het volste vertrouwen in haar… Hoe moet ze hem vertellen dat ze hem niet kan helpen?(3) VERVLOEK MIJ NIETDe weg naar Loch Awe in Schotland, 1814Lady Margaret Chattan is vastbesloten haar broers te redden van een wisse dood. Met gevaar voor eigen leven onderneemt ze een reis naar de Schotse Hooglanden, in de hoop daar een eeuwenoude vloek ongedaan te kunnen maken.Onderweg ontmoet ze Heath Macnachtan, laird van de meest eigenzinnige en onbezonnen clan van Schotland. Hij is wars van bijgeloof en heeft geen tijd voor die veeleisende Engelse lady – hij vindt haar verhalen over een bovennatuurlijke vijand complete nonsens.Pas als er dingen gebeuren die Heath met geen mogelijkheid kan verklaren, biedt hij Margaret toch de helpende hand. Maar daardoor brengen ze uiteindelijk elkaar in gevaar, want tussen de twee bloeit een liefde op die hen allebei zou kunnen vernietigen…Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cathy Maxwell
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563511
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
4190715 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
596

Beschrijving

Door een vloek is liefde verboden terrein voor de Chattan-mannen…

(1) VERVLOEKTE LIEFDE
Londen, 1814

Om het hoofd boven water te houden is weduwe Thea Martin werkzaam als koppelaarster voor moeilijke gevallen binnen de elite. Als een tussenpersoon haar hulp inroept voor een nieuwe klant, is ze in eerste instantie dolblij. Dat verandert wanneer ze ziet wie die klant is: Neal Chattan, ofwel Lord Lyon, de man op wie ze ooit verliefd was, maar die haar in de steek liet!

Al snel ontdekt Thea waarom Neal zo’n moeilijk geval is. Zijn familie gaat namelijk gebukt onder een eeuwenoude vloek: als hij verliefd wordt, zal hij sterven. Daarom zoekt Neal een vrouw van wie hij nooit kan houden. Als Thea probeert zo iemand voor hem te vinden, merken ze allebei al snel dat hun gevoelens van weleer nog springlevend zijn. Maar vanwege de vloek is hun liefde bij voorbaat onmogelijk…

(2) LIEFDE IS GEEN VLOEK
Glenfinnan, Schotland, 1814

Kolonel Harry Chattan vecht voor zijn familie. Al tweehonderd jaar komen Chattan-mannen vroegtijdig aan hun eind, en dat allemaal door een liefdesvloek. Als ook het leven van zijn broer in gevaar is vanwege de liefde, besluit Harry in te grijpen. Hij gaat naar Schotland, op zoek naar een heks die de vloek ongedaan kan maken. En in de beeldschone Portia Maclean denkt hij haar gevonden te hebben…

Portia is tot alles bereid om haar familie voor armoede te behoeden. En nu heeft ze iets bedacht dat geld opbrengt: doen alsof ze een heks is. Een uitstekend idee, tot Harry Chattan haar komt opzoeken. De aantrekkelijke kolonel heeft het volste vertrouwen in haar… Hoe moet ze hem vertellen dat ze hem niet kan helpen?

(3) VERVLOEK MIJ NIET
De weg naar Loch Awe in Schotland, 1814

Lady Margaret Chattan is vastbesloten haar broers te redden van een wisse dood. Met gevaar voor eigen leven onderneemt ze een reis naar de Schotse Hooglanden, in de hoop daar een eeuwenoude vloek ongedaan te kunnen maken.

Onderweg ontmoet ze Heath Macnachtan, laird van de meest eigenzinnige en onbezonnen clan van Schotland. Hij is wars van bijgeloof en heeft geen tijd voor die veeleisende Engelse lady – hij vindt haar verhalen over een bovennatuurlijke vijand complete nonsens.

Pas als er dingen gebeuren die Heath met geen mogelijkheid kan verklaren, biedt hij Margaret toch de helpende hand. Maar daardoor brengen ze uiteindelijk elkaar in gevaar, want tussen de twee bloeit een liefde op die hen allebei zou kunnen vernietigen…

Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cathy Maxwell
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563511
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
4190715 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
596

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99