De troostelozen

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kazuo Ishiguro

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

KAZUO ISHIGURO DE TROOSTELOZENDe wereldberoemde musicus Ryder arriveert in een hotel in een stad ergens in Midden-Europa. Vrijwel direct beseft hij dat hij niet echt weet waarom hij in die stad is en wat hij moet doen. Hij raakt verzeild in een lange, benauwde droom, waarin mensen verdwalen, reizen de mist in gaan en gangen, bossen en verkeerde afslagen de boventoon voeren.Zoals in Ishiguro's vorige boeken (onder andere De rest van de dag) spelen ook in De troostelozen communicatiestoornissen en het onderdrukken van emotionele reacties een belangrijke rol. Kinderen worden gekwetst door hun egoïstische en ongevoelige ouders; geliefden vervreemden van elkaar.De door cultuur geobsedeerde inwoners van de stad herkennen niet het ware talent wanneer dit zich aandient, zij keuren creativiteit af als die niet aan hun verwachtingen voldoet.KAZUO ISHIGURO IS DE BELANGRIJKSTE SCHRIJVER VAN DE JONGSTE GENERATIE BRITSE AUTEURS. DE ROMANS DE REST VAN DE DAG EN LAAT ME NOOIT ALLEEN BEHOREN TOT DE HOOGTEPUNTEN VAN ZIJN OEUVRE.'Fascinerend (...) komisch en aangrijpend tegelijk.' VRIJ NEDERLANDRaar maar schitterend (...) Ishiguro creëert een complete, verzonnen wereld op een manier die maar weinigen van zijn tijdgenoten beheersen. Eén van de meest originele romans van het jaar.' THE SUNDAY TELEGRAPH

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kazuo Ishiguro
Uitgever
Olympus
ISBN
9789047100270
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
580

Beschrijving

KAZUO ISHIGURO DE TROOSTELOZEN
De wereldberoemde musicus Ryder arriveert in een hotel in een stad ergens in Midden-Europa. Vrijwel direct beseft hij dat hij niet echt weet waarom hij in die stad is en wat hij moet doen. Hij raakt verzeild in een lange, benauwde droom, waarin mensen verdwalen, reizen de mist in gaan en gangen, bossen en verkeerde afslagen de boventoon voeren.
Zoals in Ishiguro's vorige boeken (onder andere De rest van de dag) spelen ook in De troostelozen communicatiestoornissen en het onderdrukken van emotionele reacties een belangrijke rol. Kinderen worden gekwetst door hun egoïstische en ongevoelige ouders; geliefden vervreemden van elkaar.
De door cultuur geobsedeerde inwoners van de stad herkennen niet het ware talent wanneer dit zich aandient, zij keuren creativiteit af als die niet aan hun verwachtingen voldoet.
KAZUO ISHIGURO IS DE BELANGRIJKSTE SCHRIJVER VAN DE JONGSTE GENERATIE BRITSE AUTEURS. DE ROMANS DE REST VAN DE DAG EN LAAT ME NOOIT ALLEEN BEHOREN TOT DE HOOGTEPUNTEN VAN ZIJN OEUVRE.
'Fascinerend (...) komisch en aangrijpend tegelijk.' VRIJ NEDERLAND
Raar maar schitterend (...) Ishiguro creëert een complete, verzonnen wereld op een manier die maar weinigen van zijn tijdgenoten beheersen. Eén van de meest originele romans van het jaar.' THE SUNDAY TELEGRAPH

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kazuo Ishiguro
Uitgever
Olympus
ISBN
9789047100270
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
580

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99