De toekomstige waarde van onze bezittingen

Prijs € 19,95

Niet beschikbaar

Bernard J. Verdoes

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DE TOEKOMSTIGE WAARDE VAN ONZE BEZITTINGENEr is grote onzekerheid over de toekomstige waarde van onze bezittingen. In dit boek wordt beschreven welke factoren van invloed zijn op die toekomstige waarde en hoe onze economie in grote lijnen functioneert. Het is geen wetenschappelijke verhandeling. Er is sporadisch verwezen naar referenties. Sommige onderwerpen worden in abstracte termen beschreven. Op andere onderwerpen wordt dieper ingegaan. De teksten zijn voornamelijk een selectie uit wat er over de economie bekend en geschreven is. In begrijpelijke taal voor een breed publiek.Het boek bevat een kader waarin veel van de huidige actuele economische en financiële onderwerpen te herkennen zijn. Sommige teksten geven de opvatting van de schrijver weer. Het boek is vooral geschikt voor lezers die in een samenvattend bestek inzicht willen krijgen. Voor studenten die verder willen studeren over economische en financiële onderwerpen geeft het boek handvatten voor verdieping.Onderwerpen onder andere: bezit/waarde/overheid/welvaart/arbeid/pensioenen/wonen/werkloosheid/sparen/beleggen/vertrouwen/markten/chaos/crisis/onzekerheid/geld

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bernard J. Verdoes
Uitgever
Wortel Publishing
ISBN
9789081799928
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
78

Beschrijving

DE TOEKOMSTIGE WAARDE VAN ONZE BEZITTINGEN
Er is grote onzekerheid over de toekomstige waarde van onze bezittingen. In dit boek wordt beschreven welke factoren van invloed zijn op die toekomstige waarde en hoe onze economie in grote lijnen functioneert.
Het is geen wetenschappelijke verhandeling. Er is sporadisch verwezen naar referenties. Sommige onderwerpen worden in abstracte termen beschreven. Op andere onderwerpen wordt dieper ingegaan. De teksten zijn voornamelijk een selectie uit wat er over de economie bekend en geschreven is. In begrijpelijke taal voor een breed publiek.
Het boek bevat een kader waarin veel van de huidige actuele economische en financiële onderwerpen te herkennen zijn. Sommige teksten geven de opvatting van de schrijver weer. Het boek is vooral geschikt voor lezers die in een samenvattend bestek inzicht willen krijgen. Voor studenten die verder willen studeren over economische en financiële onderwerpen geeft het boek handvatten voor verdieping.
Onderwerpen onder andere: bezit/waarde/overheid/welvaart/arbeid/pensioenen/wonen/werkloosheid/sparen/beleggen/vertrouwen/markten/chaos/crisis/onzekerheid/geld

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bernard J. Verdoes
Uitgever
Wortel Publishing
ISBN
9789081799928
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
78

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99