De tapir tactiek

volg de TapirTactiek stap voor stap naar een gezond en gelukkig leven

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marcel Boer

Hardback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie zich verdiept in gezondheid en voeding, verdwaalt al snel in een doolhof van trends, hypes en adviezen. 'Eten zonder zorgen' is een verfrissend boek dat je wegwijs maakt in dat doolhof. Het is een beknopte handleiding die je helpt je voeding, gewicht én je leven weer in balans te krijgen.Uitgangspunt is dat alles met elkaar samenhangt: lichaam en geest, voeding en beweging, gedachten en emoties, slaap en ontspanning, plezier en relaties. 'Eten zonder zorgen' biedt een concreet, haalbaar en optimistisch stappenplan om alle facetten van je leven gezonder te maken. Boordevol gemakkelijke recepten en laagdrempelige oefeningen.- concrete en haalbare doelen met adviezen, recepten en oefeningen- complete no-nonsensformule voor een gezondere eet- en leefwijze- verklein je ecologische footprintMarcel Boer volgde een opleiding in landbouw en veeteelt en werkte onder meer als marketingmanager bij een biologisch voedingsmiddelenbedrijf. Hij was de drijvende kracht achter de ontwikkeling en marketing van veel nieuwe succesvolle voedingsmiddelen.gezond leven zonder fanatiek diëten of sporten, afvallen, gezonde voeding, gezond eten, gezond koken, voeding, gezondheid, wellness, slow, slank, fit, lifestyle, broodjes aap, recepten, oefeningen, dieetboeken

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcel Boer
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050116299
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Wie zich verdiept in gezondheid en voeding, verdwaalt al snel in een doolhof van trends, hypes en adviezen. 'Eten zonder zorgen' is een verfrissend boek dat je wegwijs maakt in dat doolhof. Het is een beknopte handleiding die je helpt je voeding, gewicht én je leven weer in balans te krijgen.

Uitgangspunt is dat alles met elkaar samenhangt: lichaam en geest, voeding en beweging, gedachten en emoties, slaap en ontspanning, plezier en relaties. 'Eten zonder zorgen' biedt een concreet, haalbaar en optimistisch stappenplan om alle facetten van je leven gezonder te maken. Boordevol gemakkelijke recepten en laagdrempelige oefeningen.

- concrete en haalbare doelen met adviezen, recepten en oefeningen
- complete no-nonsensformule voor een gezondere eet- en leefwijze
- verklein je ecologische footprint

Marcel Boer volgde een opleiding in landbouw en veeteelt en werkte onder meer als marketingmanager bij een biologisch voedingsmiddelenbedrijf. Hij was de drijvende kracht achter de ontwikkeling en marketing van veel nieuwe succesvolle voedingsmiddelen.

gezond leven zonder fanatiek diëten of sporten, afvallen, gezonde voeding, gezond eten, gezond koken, voeding, gezondheid, wellness, slow, slank, fit, lifestyle, broodjes aap, recepten, oefeningen, dieetboeken

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcel Boer
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050116299
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99