De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Boogschutter

Prijs € 9,99
Download direct dit luisterboek

Alexandra Södergran, Julie Jones, Andrea Hansen, Vanessa Salt, Sarah Skov

MP3 | November 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Ze had alles gezien. Oh. Mijn God. Alles. Fuck. En toen gebeurde het. Ze liet haar hand aan de binnenkant van haar dij naar beneden glijden en legde haar handpalm op haar vagina...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alexandra Södergran, Julie Jones, Andrea Hansen, Vanessa Salt, Sarah Skov
Uitgever
LUST
ISBN
9788727105567
Formaat
MP3
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
144 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Ze had alles gezien. Oh. Mijn God. Alles. Fuck. En toen gebeurde het. Ze liet haar hand aan de binnenkant van haar dij naar beneden glijden en legde haar handpalm op haar vagina. Nog steeds keek ze hem aan, haar ogen borend in de zijne. Hij voelde een bekend gevoel daarbeneden. Zijn penis werd weer wakker. En snel." - Peep show

In dit deel van de LUST serie 'De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Boogschutter' vind je een speciale collectie van korte verhalen speciaal uitgekozen voor het teken Boogschutter. De speelse en vrije boogschutter is altijd in voor een nieuw avontuur, ook in de slaapkamer. Dit teken geniet van one-night stands en is soms ongrijpbaar. Net als de karakters in deze collectie korte verhalen, houdt de boogschutter van experimenteren met nieuwe partners en speeltjes!

'De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Boogschutter’ bevatten de volgende 7 korte verhalen: ‘Swingers’, ‘Lieve schoonbroer’, ‘Zomerseks 1: De bus’, ‘Sixty-Four’, ‘Het speelgoed van mijn huisgenote’, ‘Peep show’ en ‘De pianolerares’.



LUST is een uitgeverij die sexy en fantasierijke erotiek uitgeeft. Hun missie? Erotische literatuur publiceren die elk type persoon zal aanspreken. Begrip creëren door verschillende soorten lust en verlangen te vertegenwoordigen en mensen na te laten denken over seksualiteit, seks en wat je opwindt.
Deze compilatie bevat erotische korte verhalen geschreven door de volgende LUST-auteurs:, Sarah Skov, Vanessa Salt en Julie Jones. Achter het pseudoniem Sarah Skov schuilt een jonge Deense schrijver. Vanessa Salt is een pseudoniem. Vanessa vindt de inspiratie voor haar verhalen tijdens haar vele reizen waar warme, exotische plekken haar erotische fantasieën voeden. Ze schrijft met humor over die passie die kan opvlammen op het moment dat je het het minst verwacht. Julie Jones is een anonieme schrijver van erotische verhalen. Ze schrijft met een feministisch perspectief en voelt maatschappelijke normen aan de tand.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alexandra Södergran, Julie Jones, Andrea Hansen, Vanessa Salt, Sarah Skov
Uitgever
LUST
ISBN
9788727105567
Formaat
MP3
Publicatiedatum
November 2023
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99