De Sparkle

ontdek de details die het verschil maken en word de beste versie van jezelf

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sietse Bakker

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al het grote begint met iets kleins. Dat is De Sparkle.Iedereen heeft dromen, ambities en goede voornemens. En toch... komt het er vaak niet van. Door één ogenschijnlijk onbelangrijk moment waardoor zijn leven een totaal andere wending nam, vroeg Sietse Bakker zich af: Wat zijn eigenlijk de details die in het leven het verschil maken tussen falen en slagen?Geïnspireerd door het butterfly-effect - elke kleine verandering kan grote gevolgen hebben - neemt De Sparkle je mee op de zoektocht naar de details die het verschil maken in je leven, je omgeving en de wereld.De Sparkle...... leert je concreet hoe je door kleine veranderingen de beste versie van jezelf kunt worden.... helpt je te ontdekken welke details het verschil maken op het gebied van je gezondheid, geluk, relaties en succes.... is voor jou misschien wel het begin van iets groots. Sietse Bakker (1984) begon al op jonge leeftijd met ondernemen en werd zodoende op z'n 26ste Event Supervisor van het Eurovisie Songfestival. Hij runt inmiddels drie bedrijven, is lid van het Ondernemerspanel van BNR Nieuwsradio, schrijft voor de Huffington Post en geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Hij woont en werkt in Amsterdam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sietse Bakker
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400506510
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Al het grote begint met iets kleins. Dat is De Sparkle.

Iedereen heeft dromen, ambities en goede voornemens. En toch... komt het er vaak niet van. Door één ogenschijnlijk onbelangrijk moment waardoor zijn leven een totaal andere wending nam, vroeg Sietse Bakker zich af: Wat zijn eigenlijk de details die in het leven het verschil maken tussen falen en slagen?

Geïnspireerd door het butterfly-effect - elke kleine verandering kan grote gevolgen hebben - neemt De Sparkle je mee op de zoektocht naar de details die het verschil maken in je leven, je omgeving en de wereld.

De Sparkle...
... leert je concreet hoe je door kleine veranderingen de beste versie van jezelf kunt worden.
... helpt je te ontdekken welke details het verschil maken op het gebied van je gezondheid, geluk, relaties en succes.
... is voor jou misschien wel het begin van iets groots.

Sietse Bakker (1984) begon al op jonge leeftijd met ondernemen en werd zodoende op z'n 26ste Event Supervisor van het Eurovisie Songfestival. Hij runt inmiddels drie bedrijven, is lid van het Ondernemerspanel van BNR Nieuwsradio, schrijft voor de Huffington Post en geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Hij woont en werkt in Amsterdam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sietse Bakker
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400506510
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99