De perfecte vondst

Prijs € 18,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Tia Williams

Paperback | Januari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoeveel is een hete affaire met haar knappe collega haar waard? Jenna Jones, moderedacteur en voormalig it-girl, is net gescheiden, compleet blut en wanhopig op zoek naar een tweede kans. Ze is dolblij als ze een baan weet te regelen bij StyleZine.com – het bedrijf van haar oude aartsvijand, Darcy Vale. Jenna merkt al snel dat ze echt keihard moet werken om haar collega’s bij te benen. Ze werkt met millennials die veel jonger zijn dan zij, en ze weet echt helemaal niets van technologie of social media. Ook schaamt ze zich erg voor haar uitzichtloze financiële situatie, en doet daarom krampachtig haar best te verbergen dat ze vooral merkloze kleding draagt. Wat alles nóg erger maakt, is de knappe videograaf die haar moet helpen haar nieuwe webserie te produceren. Eric Combs is jonger dan Jenna, maar ook ongelooflijk sexy. Hij is verboden terrein, maar lastig te weerstaan. Is Jenna bereid alles – haar carrière, haar tikkende biologische klok, haar net weer opkrabbelende bankrekening – op het spel te zetten voor een geheime affaire?De perfecte vondst wordt verfilmd door Netflix, met Gabrielle Union en Gina Torres in de hoofdrol.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tia Williams
Uitgever
Volt
ISBN
9789021464671
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Hoeveel is een hete affaire met haar knappe collega haar waard?

Jenna Jones, moderedacteur en voormalig it-girl, is net gescheiden, compleet blut en wanhopig op zoek naar een tweede kans. Ze is dolblij als ze een baan weet te regelen bij StyleZine.com – het bedrijf van haar oude aartsvijand, Darcy Vale. Jenna merkt al snel dat ze echt keihard moet werken om haar collega’s bij te benen. Ze werkt met millennials die veel jonger zijn dan zij, en ze weet echt helemaal niets van technologie of social media. Ook schaamt ze zich erg voor haar uitzichtloze financiële situatie, en doet daarom krampachtig haar best te verbergen dat ze vooral merkloze kleding draagt.

Wat alles nóg erger maakt, is de knappe videograaf die haar moet helpen haar nieuwe webserie te produceren. Eric Combs is jonger dan Jenna, maar ook ongelooflijk sexy. Hij is verboden terrein, maar lastig te weerstaan. Is Jenna bereid alles – haar carrière, haar tikkende biologische klok, haar net weer opkrabbelende bankrekening – op het spel te zetten voor een geheime affaire?

De perfecte vondst wordt verfilmd door Netflix, met Gabrielle Union en Gina Torres in de hoofdrol.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tia Williams
Uitgever
Volt
ISBN
9789021464671
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99