De Organizing Agendavulling 2019 A5

Verticale weekindeling over 2 pagina’s

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Vivianne Broekman

Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verticale weekindeling op A5 formaat over 2 pagina's. De praktische Plan-Point Organizing Agendavulling is ook voor 2019 weer verkrijgbaar als losbladige agendavulling voor thuis en op je werk!Plannen wordt stukken eenvoudiger én overzichtelijker door de extra schrijfruimte voor wekelijkse boodschappen, maaltijden en huishoudelijke klussen, de praktische stickers en de insteekhoesjes voor bijvoorbeeld foto's of bonnetjes e.d. NIEUW: Dankzij alle leuke suggesties van trouwe gebruikers, is de Organizing Agenda dit jaar nóg handiger! Zo bevat deze editie 12 maandplanners; hierin kan je belangrijke zaken en uitdagingen overzichtelijk vastleggen, mooie citaten noteren, snel verjaardagen en feestdagen.Deel je agenda zelf in door maanden toe te voegen of te verwijderen en zo zelf te bepalen hoe jouw jaar eruit ziet: laat je agenda bijvoorbeeld van aug. t/m aug. lopen (handig voor leraren of gezinnen met schoolgaande kinderen!) of laat de maanden die voorbij zijn gewoon lekker thuis! Door de gekleurde maanden met voorblad zie je in een oogopslag waar de ene maand ophoudt en de nieuwe maand begint! Ook de handige dubbelzijdige planners, het persoonlijk memorandum en de kalender zijn in te voegen waar jij wil, zo wordt het echt JOUW agenda!Wat zit er allemaal in?- Verticale weekindeling op A5 formaat over 2 pagina's.- Wekelijks ruimte voor boodschappen, maaltijden en huishoudelijke klussen.- 2 plastic insteekmapjes voor bijvoorbeeld foto's, bonnetjes e.d.- 4 vellen met gekleurde markeringsstickers.- Dagelijkse zakelijke uren-, kilometer- en onkostenregistratie.- 12 Maandplanners voor belangrijke zaken en uitdagingen. (NIEUW)- Tal van inspirerende organizing tips van Els Jacobs van De HuishoudCoach.- 38 pagina's met planners voor taken, financiën, doelen en huishouden.De full colour vulling voorzien van een verticale weekindeling is geschikt voor een universele 6 rings A5 agendaomslag van o.a. Filofax (Executive), Filofax (notitieblok / Clipbook A5) , Kalpa (A5) en Succes (Executive). Let op: deze vulling is niet geschikt voor Filofax Personal formaat.De Organizing Agendavulling 2019 is ook te combineren met DE praktische familieplanner voor thuis: de Plan Point Homeplanner 2019 op A4 formaat!Zowel de Organizing Agendavulling A5 als de Homeplanner zijn voorzien van dezelfde indeling: wel zo makkelijk!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vivianne Broekman
Uitgever
Plan-point
ISBN
9789078942344
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Verticale weekindeling op A5 formaat over 2 pagina's. De praktische Plan-Point Organizing Agendavulling is ook voor 2019 weer verkrijgbaar als losbladige agendavulling voor thuis en op je werk!

Plannen wordt stukken eenvoudiger én overzichtelijker door de extra schrijfruimte voor wekelijkse boodschappen, maaltijden en huishoudelijke klussen, de praktische stickers en de insteekhoesjes voor bijvoorbeeld foto's of bonnetjes e.d.

NIEUW: Dankzij alle leuke suggesties van trouwe gebruikers, is de Organizing Agenda dit jaar nóg handiger! Zo bevat deze editie 12 maandplanners; hierin kan je belangrijke zaken en uitdagingen overzichtelijk vastleggen, mooie citaten noteren, snel verjaardagen en feestdagen.

Deel je agenda zelf in door maanden toe te voegen of te verwijderen en zo zelf te bepalen hoe jouw jaar eruit ziet: laat je agenda bijvoorbeeld van aug. t/m aug. lopen (handig voor leraren of gezinnen met schoolgaande kinderen!) of laat de maanden die voorbij zijn gewoon lekker thuis! Door de gekleurde maanden met voorblad zie je in een oogopslag waar de ene maand ophoudt en de nieuwe maand begint! Ook de handige dubbelzijdige planners, het persoonlijk memorandum en de kalender zijn in te voegen waar jij wil, zo wordt het echt JOUW agenda!

Wat zit er allemaal in?
- Verticale weekindeling op A5 formaat over 2 pagina's.
- Wekelijks ruimte voor boodschappen, maaltijden en huishoudelijke klussen.
- 2 plastic insteekmapjes voor bijvoorbeeld foto's, bonnetjes e.d.
- 4 vellen met gekleurde markeringsstickers.
- Dagelijkse zakelijke uren-, kilometer- en onkostenregistratie.
- 12 Maandplanners voor belangrijke zaken en uitdagingen. (NIEUW)
- Tal van inspirerende organizing tips van Els Jacobs van De HuishoudCoach.
- 38 pagina's met planners voor taken, financiën, doelen en huishouden.

De full colour vulling voorzien van een verticale weekindeling is geschikt voor een universele 6 rings A5 agendaomslag van o.a. Filofax (Executive), Filofax (notitieblok / Clipbook A5) , Kalpa (A5) en Succes (Executive). Let op: deze vulling is niet geschikt voor Filofax Personal formaat.

De Organizing Agendavulling 2019 is ook te combineren met DE praktische familieplanner voor thuis: de Plan Point Homeplanner 2019 op A4 formaat!
Zowel de Organizing Agendavulling A5 als de Homeplanner zijn voorzien van dezelfde indeling: wel zo makkelijk!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vivianne Broekman
Uitgever
Plan-point
ISBN
9789078942344
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99