De oorlogen van Obama

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Bob Woodward

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe kan Obama wegkomen uit Afghanistan? Hoe moet hij zijn generaals te vriend houden en blijven motiveren? Hoe worden in het Witte Huis de beslissingen afgewogen over de secret operations in Pakistan en de wereldwijde strijd tegen het terrorisme? De oorlogen van Obama is het zeer persoonlijke en meeslepende verhaal van president Obama als commander in chief van het Amerikaanse leger. De spanningen tussen de civiele leiders en de generaals worden door Bob Woodward bijna tastbaar gemaakt. De legendarische onderzoeksjournalist baseert zich daarbij op interne memo’s en geheime documenten en spreekt met talloze sleutelfiguren uit de entourage van de president – en met Obama zelf: voor welke dilemma’s ziet hij zich gesteld, hoe moet hij de terroristen stoppen die opnieuw willen toeslaan in Amerika? Obama’s grote angst is een atoombom op een van de grote steden. Hij is ervan overtuigd dat niemand daar goed op is voorbereid. Als geen ander verstaat Woodward de kunst de lezer als het ware live in het Witte Huis te brengen: we zitten aan tafel bij het War Cabinet, we luisteren naar de twistgesprekken, de zorgen, de strategieën en de visie van de president, te midden van een gistende groep elkaar beloerende en bestrijdende medewerkers en ambitieuze generaals.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bob Woodward
Uitgever
Balans, Uitgeverij
ISBN
9789460033056
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
430

Beschrijving

Hoe kan Obama wegkomen uit Afghanistan? Hoe moet hij zijn generaals te vriend houden en blijven motiveren? Hoe worden in het Witte Huis de beslissingen afgewogen over de secret operations in Pakistan en de wereldwijde strijd tegen het terrorisme?

De oorlogen van Obama is het zeer persoonlijke en meeslepende verhaal van president Obama als commander in chief van het Amerikaanse leger. De spanningen tussen de civiele leiders en de generaals worden door Bob Woodward bijna tastbaar gemaakt. De legendarische onderzoeksjournalist baseert zich daarbij op interne memo’s en geheime documenten en spreekt met talloze sleutelfiguren uit de entourage van de president – en met Obama zelf: voor welke dilemma’s ziet hij zich gesteld, hoe moet hij de terroristen stoppen die opnieuw willen toeslaan in Amerika? Obama’s grote angst is een atoombom op een van de grote steden. Hij is ervan overtuigd dat niemand daar goed op is voorbereid.

Als geen ander verstaat Woodward de kunst de lezer als het ware live in het Witte Huis te brengen: we zitten aan tafel bij het War Cabinet, we luisteren naar de twistgesprekken, de zorgen, de strategieën en de visie van de president, te midden van een gistende groep elkaar beloerende en bestrijdende medewerkers en ambitieuze generaals.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bob Woodward
Uitgever
Balans, Uitgeverij
ISBN
9789460033056
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
430

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99