De ontwikkeling van het kind (e-Book)

Prijs € 23,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

F.C. Verhulst

EPUB met Adobe DRM | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Betreft een e-Book met DRM beveiliging met aparte installatie instructie.

Beschrijving

Hoewel een mens zich vanaf de conceptie tot aan de dood ontwikkelt, zijn ontwikkelingsprocessen nooit meer zo uitgesproken als in de kindertijd en adolescentie. De ontwikkeling van het kind is de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot een klassieker op het gebied van de normale ontwikkeling van het kind. Na zeven drukken werd het echter tijd voor een grondige herziening, waarbij er volop en dankbaar gebruik is gemaakt van de reacties van studen ten, docenten en andere lezers/gebruikers. De uitgave is vrijwel geheel herschreven. Nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn verwerkt, zonder dat dit ten koste is gegaan van de ÔoudeÕ kennis, onmisbaar voor een goed begrip van de kinderontwikkeling. Omdat dit boek vooral bedoeld is voor lezers die dicht bij de dagelijkse praktijk (zullen) staan, is er na de eerste drie meer theoretische hoofdstukken gekozen voor een indeling naar leeftijdsfasen en niet voor een indeling naar ontwikkelingsdomeinen. Het gebruik van vakjargon is zoveel mogelijk vermeden. Daardoor is de inhoud van de herziene uitgave begrijpelijk gebleven, ook voor lezers die relatief onbekend zijn met de wetenschappelijke inzichten op het gebied van de kinderontwikkeling.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F.C. Verhulst
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023247319
Formaat
EPUB met Adobe DRM
Publicatiedatum
Mei 2011
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hoewel een mens zich vanaf de conceptie tot aan de dood ontwikkelt, zijn ontwikkelingsprocessen nooit meer zo uitgesproken als in de kindertijd en adolescentie. De ontwikkeling van het kind is de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot een klassieker op het gebied van de normale ontwikkeling van het kind. Na zeven drukken werd het echter tijd voor een grondige herziening, waarbij er volop en dankbaar gebruik is gemaakt van de reacties van studen ten, docenten en andere lezers/gebruikers.

De uitgave is vrijwel geheel herschreven. Nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn verwerkt, zonder dat dit ten koste is gegaan van de ÔoudeÕ kennis, onmisbaar voor een goed begrip van de kinderontwikkeling. Omdat dit boek vooral bedoeld is voor lezers die dicht bij de dagelijkse praktijk (zullen) staan, is er na de eerste drie meer theoretische hoofdstukken gekozen voor een indeling naar leeftijdsfasen en niet voor een indeling naar ontwikkelingsdomeinen.

Het gebruik van vakjargon is zoveel mogelijk vermeden. Daardoor is de inhoud van de herziene uitgave begrijpelijk gebleven, ook voor lezers die relatief onbekend zijn met de wetenschappelijke inzichten op het gebied van de kinderontwikkeling.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F.C. Verhulst
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023247319
Formaat
EPUB met Adobe DRM
Publicatiedatum
Mei 2011
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99