De nieuwe psychologie

Prijs € 34,97

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Charles F. Haanel

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is een van de beste boeken van Charles Haanel. Het behandelt elk aspect van persoonlijke ontwikkeling. Hij legt uit waarom bepaalde technieken behulpzaam zijn bij jouw persoonlijke groei en de manier waarop jij deze technieken het beste kunt toepassen. Het vormt een samensmelting van filosofie, wetenschap, metafysica, psychologie en religie. Het boek is voor iedereen een must die de kennis uit "De Universele Loper" maximaal wil toepassen."De Nieuwe Psychologie" verschilt sterk van het andere werk van Charles Haanel, zoals de 'De Universele Loper'. In dit boek gaat hij dieper in op de ideeën en de theorieën over de geestelijke wetenschap en geeft hij vele voorbeelden waarmee hij zijn bewering onderbouwd. Ook al is zijn werk ruim 80 jaar oud, doet dit niets af aan de geldigheid. Het is een boek voor iedereen die zijn inzicht wil vergroten over de geestelijke wetenschap. Ook is het boek onontbeerlijk voor iemand die meer inzicht wil verkrijgen in de opvattingen en het denken van Charles Haanel. Jij krijgt beter inzicht in de persoon van Charles Haanel als denker, onderzoeker en visionair.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Charles F. Haanel
Uitgever
Fountain of Inspiration
ISBN
9789077662113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162

Beschrijving

Dit is een van de beste boeken van Charles Haanel. Het behandelt elk aspect van persoonlijke ontwikkeling. Hij legt uit waarom bepaalde technieken behulpzaam zijn bij jouw persoonlijke groei en de manier waarop jij deze technieken het beste kunt toepassen. Het vormt een samensmelting van filosofie, wetenschap, metafysica, psychologie en religie. Het boek is voor iedereen een must die de kennis uit "De Universele Loper" maximaal wil toepassen.
"De Nieuwe Psychologie" verschilt sterk van het andere werk van Charles Haanel, zoals de 'De Universele Loper'. In dit boek gaat hij dieper in op de ideeën en de theorieën over de geestelijke wetenschap en geeft hij vele voorbeelden waarmee hij zijn bewering onderbouwd. Ook al is zijn werk ruim 80 jaar oud, doet dit niets af aan de geldigheid.
Het is een boek voor iedereen die zijn inzicht wil vergroten over de geestelijke wetenschap. Ook is het boek onontbeerlijk voor iemand die meer inzicht wil verkrijgen in de opvattingen en het denken van Charles Haanel. Jij krijgt beter inzicht in de persoon van Charles Haanel als denker, onderzoeker en visionair.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Charles F. Haanel
Uitgever
Fountain of Inspiration
ISBN
9789077662113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99