De mens achter de voeten

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Jeannette van den Brink

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie is de mens achter de voeten? Hoewel voor veel mensen een geen alledaagse vraag ligt dat voor pedicure Jeannette van den Brink anders. In haar salon wordt het antwoord op deze vraag haar iedere dag steeds duidelijker. Niet alleen door voetreflexzonemassage of door andere massages die ze geeft, maar ook door te luisteren naar haar klanten en met ze te praten.Met haar behandelmethodes laat Jeannette zien dat leren loslaten ook via een goede voetbehandeling te bereiken is. Net zo goed als onderdrukte voet- en lichaamsklachten zich aan haar laten zien via de voeten die ze elke dag in haar handen heeft.Jeannette weet met voorbeelden uit de praktijk duidelijk te maken hoe belangrijk de verbinding van de voeten met de rest van uw lichaam en uw gezondheid is. Door deze verhalen geeft ze u inzicht, handvatten en een bewustere kijk op de kracht en de schoonheid van dit bijzondere lichaamsdeel.Voor Jeannette van den Brink (Zwolle, 1969) spelen voeten heel haar leven al een belangrijke rol. Als kind liep ze na achttien maanden, wat bovengemiddeld snel is aangezien ze werd geboren met klompvoeten. Door de jaren heen is Jeannette echter 'door voeten geraakt', zoals ze zelf zegt. Sinds 2005 is zij gediplomeerd pedicure en heeft ze haar eigen salon in Kampen (www.pedicurejeannette.nl).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeannette van den Brink
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773099
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
60

Beschrijving

Wie is de mens achter de voeten? Hoewel voor veel mensen een geen alledaagse vraag ligt dat voor pedicure Jeannette van den Brink anders. In haar salon wordt het antwoord op deze vraag haar iedere dag steeds duidelijker. Niet alleen door voetreflexzonemassage of door andere massages die ze geeft, maar ook door te luisteren naar haar klanten en met ze te praten.

Met haar behandelmethodes laat Jeannette zien dat leren loslaten ook via een goede voetbehandeling te bereiken is. Net zo goed als onderdrukte voet- en lichaamsklachten zich aan haar laten zien via de voeten die ze elke dag in haar handen heeft.

Jeannette weet met voorbeelden uit de praktijk duidelijk te maken hoe belangrijk de verbinding van de voeten met de rest van uw lichaam en uw gezondheid is. Door deze verhalen geeft ze u inzicht, handvatten en een bewustere kijk op de kracht en de schoonheid van dit bijzondere lichaamsdeel.

Voor Jeannette van den Brink (Zwolle, 1969) spelen voeten heel haar leven al een belangrijke rol. Als kind liep ze na achttien maanden, wat bovengemiddeld snel is aangezien ze werd geboren met klompvoeten. Door de jaren heen is Jeannette echter 'door voeten geraakt', zoals ze zelf zegt. Sinds 2005 is zij gediplomeerd pedicure en heeft ze haar eigen salon in Kampen (www.pedicurejeannette.nl).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeannette van den Brink
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773099
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
60

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99