De media-explosie

trends en issues media en communicatie

Prijs € 58,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kees van Wijk, David Huijzer, peter 't Lam, Henri Spijkerboer

Paperback | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In ons dagelijks leven vindt een voortdurende confrontatie met massamedia plaats. Een aanhoudende stroom van boodschappen van traditionele en nieuwe media - hoe gaan we daarmee om?Over de inhoudIn dit boek staat onze omgang met die media-explosie centraal. In dit standaardwerk voor het hoger onderwijs gaat het vooral om de werking van massacommunicatie in het informatietijdperk. Nieuw aan de vijfde drukHet denken over massacommunicatie en issuesmanagement ontwikkelt zich razendsnel. De media-explosie groeit mee en is integraal herzien. Nieuw:*Deel 1 grondig ingekort en herschreven*Deel 2 en 3 sterk geactualiseerd op basis van nieuwe theorievorming*Focus op álle nieuwe (multi)media en betere aansluiting op beroepspraktijk*Extra aandacht voor snel veranderende omgeving van het medialandschap *Taalgebruik meer toegespitst op belevingswereld én kennisniveau van student Uniek aan dit boek*Succesvolle titel al jaren vast onderdeel binnen de curricula van communicatie-opleidingen *Complete lesmethode, behandelt alle trends en issues in massacommunicatie. Extra materiaalBij de lesmethode hoort een uitgebreide website, met toetsen, interessante, video's, en achtergrondinformatieDoelgroep*Hbo-studenten binnen opleidingen: communicatie, media, informatie & communicatie, journalistiek, media en entertainment management en/of met een vak medialandschap, media & maatschappij, massamedia of mediakunde *Beginnende communicatie- en mediaprofessionals die meer willen weten over massamedia en medialandschapOver de auteursKees van Wijk ontwikkelt cursussen massacommunicatie, issuemanagement en arbeidsmarktcommunicatie voor de School of Communication (Hogeschool Inholland). Ook is hij verbonden aan het lectoraat Cross-media, Brand, Reputation and Design Management van Hogeschool Inholland. Hij werkte mee aan internationale manifestaties over moderniteit in kunst en maatschappij en publiceerde onder meer de monografie Internationale Revue i 10. David Huijzer doceert aan de Hogeschool Inholland. Bij de opleiding communicatie geeft hij vakken met een media-invalshoek: crossmedia, medialandschap, mediaplanning, bladen maken & project MiXM. Daarnaast is hij uitgever van InCT: het kennis- en informatieplatform voor uitgevers. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de uitgeefwereld en concentreert zich op innovatie en trends.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kees van Wijk, David Huijzer, peter 't Lam, Henri Spijkerboer
Uitgever
Boom
ISBN
9789024406838
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Beschrijving

In ons dagelijks leven vindt een voortdurende confrontatie met massamedia plaats. Een aanhoudende stroom van boodschappen van traditionele en nieuwe media - hoe gaan we daarmee om?

Over de inhoud
In dit boek staat onze omgang met die media-explosie centraal. In dit standaardwerk voor het hoger onderwijs gaat het vooral om de werking van massacommunicatie in het informatietijdperk.

Nieuw aan de vijfde druk
Het denken over massacommunicatie en issuesmanagement ontwikkelt zich razendsnel. De media-explosie groeit mee en is integraal herzien. Nieuw:
*Deel 1 grondig ingekort en herschreven
*Deel 2 en 3 sterk geactualiseerd op basis van nieuwe theorievorming
*Focus op álle nieuwe (multi)media en betere aansluiting op beroepspraktijk
*Extra aandacht voor snel veranderende omgeving van het medialandschap
*Taalgebruik meer toegespitst op belevingswereld én kennisniveau van student
Uniek aan dit boek

*Succesvolle titel al jaren vast onderdeel binnen de curricula van communicatie-opleidingen
*Complete lesmethode, behandelt alle trends en issues in massacommunicatie.

Extra materiaal
Bij de lesmethode hoort een uitgebreide website, met toetsen, interessante, video's, en achtergrondinformatie

Doelgroep
*Hbo-studenten binnen opleidingen: communicatie, media, informatie & communicatie, journalistiek, media en entertainment management en/of met een vak medialandschap, media & maatschappij, massamedia of mediakunde
*Beginnende communicatie- en mediaprofessionals die meer willen weten over massamedia en medialandschap

Over de auteurs
Kees van Wijk ontwikkelt cursussen massacommunicatie, issuemanagement en arbeidsmarktcommunicatie voor de School of Communication (Hogeschool Inholland). Ook is hij verbonden aan het lectoraat Cross-media, Brand, Reputation and Design Management van Hogeschool Inholland. Hij werkte mee aan internationale manifestaties over moderniteit in kunst en maatschappij en publiceerde onder meer de monografie Internationale Revue i 10.
David Huijzer doceert aan de Hogeschool Inholland. Bij de opleiding communicatie geeft hij vakken met een media-invalshoek: crossmedia, medialandschap, mediaplanning, bladen maken & project MiXM. Daarnaast is hij uitgever van InCT: het kennis- en informatieplatform voor uitgevers. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de uitgeefwereld en concentreert zich op innovatie en trends.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kees van Wijk, David Huijzer, peter 't Lam, Henri Spijkerboer
Uitgever
Boom
ISBN
9789024406838
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99