De Man met Duizend Gezichten (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lex Noteboom

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer Vigo Lechkov, president van de Democratische Republiek Kazichië, wordt vermoord, keert zijn tweelingbroer Daniel na twintig jaar terug naar het vaderland voor de begrafenis. Maar al snel blijken Daniel en zijn vrouw Michelle de voormalige Sovjetstaat niet meer te kunnen verlaten. Er heerst grote onrust in het land, waar in het oostelijk deel de roep om onafhankelijkheid  steeds luider klinkt en in de hoofdstad sommige oligarchen definitief willen afrekenen met de familie Lechkov. Sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie heeft Daniels familie met ijzeren vuist over Kazichië geheerst. Nu Vigo dood is, zou Daniel middels zogenaamd vrije verkiezingen tot de nieuwe president moeten worden verkozen. Dit is het laatste wat Daniel wil, maar wanneer er een staatsgreep wordt gepleegd en de Russische geheime dienst en de CIA zich ermee gaan bemoeien, begrijpt hij dat gevangen zit in een dodelijk web. De zeer actuele thriller De Man met Duizend Gezichten verschijnt samen met de 8-delige audiodramapodcast De Vrouw met Duizend Gezichten. Boek en podcast spelen zich in dezelfde wereld af, maar vertellen afzonderlijke verhalen die los van elkaar te lezen/beluisteren zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lex Noteboom
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044932119
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1255610 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397

Beschrijving

Wanneer Vigo Lechkov, president van de Democratische Republiek Kazichië, wordt vermoord, keert zijn tweelingbroer Daniel na twintig jaar terug naar het vaderland voor de begrafenis. Maar al snel blijken Daniel en zijn vrouw Michelle de voormalige Sovjetstaat niet meer te kunnen verlaten. Er heerst grote onrust in het land, waar in het oostelijk deel de roep om onafhankelijkheid  steeds luider klinkt en in de hoofdstad sommige oligarchen definitief willen afrekenen met de familie Lechkov.

Sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie heeft Daniels familie met ijzeren vuist over Kazichië geheerst. Nu Vigo dood is, zou Daniel middels zogenaamd vrije verkiezingen tot de nieuwe president moeten worden verkozen. Dit is het laatste wat Daniel wil, maar wanneer er een staatsgreep wordt gepleegd en de Russische geheime dienst en de CIA zich ermee gaan bemoeien, begrijpt hij dat gevangen zit in een dodelijk web.

De zeer actuele thriller De Man met Duizend Gezichten verschijnt samen met de 8-delige audiodramapodcast De Vrouw met Duizend Gezichten. Boek en podcast spelen zich in dezelfde wereld af, maar vertellen afzonderlijke verhalen die los van elkaar te lezen/beluisteren zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lex Noteboom
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044932119
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1255610 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99