De kracht van wilskracht

hoe zelfbeheersing werkt en wat je eraan kunt doen

Prijs € 20,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Kelly McGonigal

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wilskracht en zelfbeheersing zijn van levensbelang voor onze carrière, gezondheid, relaties en financiële zekerheid. Maar waarom laat onze wilskracht ons van tijd tot tijd in de steek? En wat moeten we doen om meer controle te krijgen over onze wilskracht?Dit praktische boek laat zien wat wilskracht is en wat het nut ervan is, waarom we niet hoeven te bezwijken voor verleidingen en waarom zelfbeheersing als een soort spier werkt - en hoe die getraind kan worden.De kracht van wilskracht leert je hoe je meer uit het leven kunt halen door je zelfbeheersing te versterken en chronische stress en uitstelgedrag te vermijden. Je leert wat je moet doen om je doelen te bereiken door je wilskracht optimaal te benutten, op welk gebied dan ook.De kracht van wilskracht is gebaseerd op de populaire publiekscursus The Science of Willpower van Stanford University.Wilskracht staat wereldwijd in de belangstelling nu is aangetoond dat niet zelfwaardering maar zelfbeheersing aan de basis staat van een gelukkig en waardevol leven.- het meest praktische boek over wilskracht- voel je beter en leef beter- begrijp waarom het typisch menselijk is om te worstelen met angst, verleidingen, uitstelgedrag en zelfkritiek- de nieuwste wetenschappelijke inzichten over zelfbeheersing- oefeningen om direct mee aan de slag te gaanKelly McGonigal is docent psychologie aan Stanford University en schrijver van het Science of Willpower blog van Psychology Today.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kelly McGonigal
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057123658
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wilskracht en zelfbeheersing zijn van levensbelang voor onze carrière, gezondheid, relaties en financiële zekerheid. Maar waarom laat onze wilskracht ons van tijd tot tijd in de steek? En wat moeten we doen om meer controle te krijgen over onze wilskracht?

Dit praktische boek laat zien wat wilskracht is en wat het nut ervan is, waarom we niet hoeven te bezwijken voor verleidingen en waarom zelfbeheersing als een soort spier werkt - en hoe die getraind kan worden.

De kracht van wilskracht leert je hoe je meer uit het leven kunt halen door je zelfbeheersing te versterken en chronische stress en uitstelgedrag te vermijden. Je leert wat je moet doen om je doelen te bereiken door je wilskracht optimaal te benutten, op welk gebied dan ook.

De kracht van wilskracht is gebaseerd op de populaire publiekscursus The Science of Willpower van Stanford University.

Wilskracht staat wereldwijd in de belangstelling nu is aangetoond dat niet zelfwaardering maar zelfbeheersing aan de basis staat van een gelukkig en waardevol leven.

- het meest praktische boek over wilskracht
- voel je beter en leef beter
- begrijp waarom het typisch menselijk is om te worstelen met angst, verleidingen, uitstelgedrag en zelfkritiek
- de nieuwste wetenschappelijke inzichten over zelfbeheersing
- oefeningen om direct mee aan de slag te gaan

Kelly McGonigal is docent psychologie aan Stanford University en schrijver van het Science of Willpower blog van Psychology Today.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kelly McGonigal
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057123658
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99