De kracht van empathie

Zacht durven zijn in een harde wereld

Prijs € 23,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Anita Moorjani

Paperback | Maart 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Empathie is geen zwakte, maar juist je kracht Eigenschappen als gevoeligheid, vriendelijkheid en mededogen worden tegenwoordig nogal ondergewaardeerd. Empathische mensen voelen en absorberen de emoties van de mensen om hen heen en dat wordt vaak gezien als een zwakte. Maar is dat wel terecht? Anita Moorjani laat je in De kracht van empathie zien dat het mogelijk is om deze eigenschap in te zetten als een krachtig instrument. Ze toont aan wat empathische mensen uniek maakt en waarom ze van grote waarde zijn. Anita vertelt ook over de valkuilen en obstakels waarmee ze te maken kunnen krijgen, én hoe ze deze obstakels kunnen tackelen. De kracht van empathie is een pleidooi voor herwaardering van deze waardevolle en onderschatte eigenschap. Anita Moorjani werkte jarenlang in het zakenleven tot ze in april 2002 te horen kreeg dat ze terminale kanker had. Haar bijzondere genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd, en daarover schreef ze haar eerste boek Ik moest doodgaan om mezelf te genezen. In 2016 verscheen haar boek Wat als dit de hemel is? Moorjani houdt zich tegenwoordig bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anita Moorjani
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000375035
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Empathie is geen zwakte, maar juist je kracht

Eigenschappen als gevoeligheid, vriendelijkheid en mededogen worden tegenwoordig nogal ondergewaardeerd. Empathische mensen voelen en absorberen de emoties van de mensen om hen heen en dat wordt vaak gezien als een zwakte. Maar is dat wel terecht?

Anita Moorjani laat je in De kracht van empathie zien dat het mogelijk is om deze eigenschap in te zetten als een krachtig instrument. Ze toont aan wat empathische mensen uniek maakt en waarom ze van grote waarde zijn. Anita vertelt ook over de valkuilen en obstakels waarmee ze te maken kunnen krijgen, én hoe ze deze obstakels kunnen tackelen.

De kracht van empathie is een pleidooi voor herwaardering van deze waardevolle en onderschatte eigenschap.

Anita Moorjani werkte jarenlang in het zakenleven tot ze in april 2002 te horen kreeg dat ze terminale kanker had. Haar bijzondere genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd, en daarover schreef ze haar eerste boek Ik moest doodgaan om mezelf te genezen. In 2016 verscheen haar boek Wat als dit de hemel is? Moorjani houdt zich tegenwoordig bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anita Moorjani
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000375035
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99