De kleine kapitein en de schat van Schrik en Vreze - dyslexie uitgave

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paul Biegel

Paperback | December 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De kleine kapitein heeft een vreemde brief gevonden in een van de zeven kisten met schatten, die hij op zijn laatste reis van de zeerover Schobbebonk heeft afgepakt. 'Aan de grote heer van Schrik en Vreze,' staat er op het oude, vergeelde en verkreukelde papier. Het is een vreemde brief met een onleesbare handtekening eronder. Wie zou die briefschrijver zijn? vraagt de kleine kapitein zich af. En wie is de grote heer van Schrik en Vreze? Want daar moet de schat naartoe, dat begrijpt hij wel. Maar waar woont die heer? De Grijze Schipper kan het hem vertellen. Maar hij vindt dat de kleine kapitein er niet heen moet gaan: '...want de grote heer van Schrik en Vreze woont in het Wazige Oosten. En in het Wazige Oosten kom je geen haven binnen met je schip. Daar hebben ze koperen kanonnen en met die koperen kanonnen schieten ze alles lek wat vreemd is.'De kleine kapitein gaat toch. Met zijn zelfgebouwde schip de Nooitlek en zijn voltallige bemanning zet hij koers naar het Wazige Oosten om de vreemde heer te bezoeken. Het wordt een lange reis...Paul Biegel (1925-2006) was een Nederlandse schrijver, die vooral bekendheid geniet vanwege zijn kinderboeken. Voor zijn werk ontving hij onder meer twee Gouden Griffels, vier Zilveren Griffels en een nominatie voor de Hans Christian Andersenprijs.Dit is het derde deel van de serie over de kleine kapitein. Lees ook de voorgaande delen De kleine kapitein en De kleine kapitein in het land van Waan en Wijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Biegel
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789491638633
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

De kleine kapitein heeft een vreemde brief gevonden in een van de zeven kisten met schatten, die hij op zijn laatste reis van de zeerover Schobbebonk heeft afgepakt. 'Aan de grote heer van Schrik en Vreze,' staat er op het oude, vergeelde en verkreukelde papier. Het is een vreemde brief met een onleesbare handtekening eronder. Wie zou die briefschrijver zijn? vraagt de kleine kapitein zich af. En wie is de grote heer van Schrik en Vreze? Want daar moet de schat naartoe, dat begrijpt hij wel. Maar waar woont die heer? De Grijze Schipper kan het hem vertellen. Maar hij vindt dat de kleine kapitein er niet heen moet gaan: '...want de grote heer van Schrik en Vreze woont in het Wazige Oosten. En in het Wazige Oosten kom je geen haven binnen met je schip. Daar hebben ze koperen kanonnen en met die koperen kanonnen schieten ze alles lek wat vreemd is.'
De kleine kapitein gaat toch. Met zijn zelfgebouwde schip de Nooitlek en zijn voltallige bemanning zet hij koers naar het Wazige Oosten om de vreemde heer te bezoeken. Het wordt een lange reis...

Paul Biegel (1925-2006) was een Nederlandse schrijver, die vooral bekendheid geniet vanwege zijn kinderboeken. Voor zijn werk ontving hij onder meer twee Gouden Griffels, vier Zilveren Griffels en een nominatie voor de Hans Christian Andersenprijs.

Dit is het derde deel van de serie over de kleine kapitein. Lees ook de voorgaande delen De kleine kapitein en De kleine kapitein in het land van Waan en Wijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Biegel
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789491638633
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99