De hangmatbelegger (e-Book)

Zorgeloos beleggen voor mensen met weinig tijd

€ 13,99
Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Yoran Brondsema, Tim Nijsmans

EPUB met digitaal watermerk | September 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bij 'beleggen' denk je spontaan aan druk gesticulerende makelaars op een beursvloer of zigzaggende financiële koersen in de krant. Daarom denk je misschien ook: beleggen is niets voor mij. Het is te risicovol, te arbeidsintensief, voorbehouden voor mensen die flink wat geld en tijd hebben. Tegelijkertijd knabbelen inflatie en lage rentes verder aan je spaargeld. Wat als beleggen ook gewoon vanuit je hangmat zou kunnen? In De hangmatbelegger laten drie financiële experten je kennismaken met hun 'luie' successtrategie. Indexfondsen maken beleggen eenvoudiger en goedkoper dan ooit, met enkele muisklikken kun je een gespreide korf aandelen kopen. Die korf volgt een bepaalde markt, uitgedrukt in een index. Maar als belegger wil je het toch béter doen dan de markt? Consistent beter presteren dan de markt is een aartsmoeilijke opdracht. Veel actieve beleggingsfondsen wiens beheerders zorgvuldig aandelen selecteren doen het sléchter dan de index. Met hangmatbeleggen houd je je kosten en je risico laag, je kunt met kleine bedragen werken en het proces is volledig te automatiseren. Dit boek toont je de simpelste manier om je geld voor jou te laten werken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yoran Brondsema, Tim Nijsmans
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401491419
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
3059051 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Bij 'beleggen' denk je spontaan aan druk gesticulerende makelaars op een beursvloer of zigzaggende financiële koersen in de krant. Daarom denk je misschien ook: beleggen is niets voor mij. Het is te risicovol, te arbeidsintensief, voorbehouden voor mensen die flink wat geld en tijd hebben. Tegelijkertijd knabbelen inflatie en lage rentes verder aan je spaargeld.

Wat als beleggen ook gewoon vanuit je hangmat zou kunnen?
In De hangmatbelegger laten drie financiële experten je kennismaken met hun 'luie' successtrategie. Indexfondsen maken beleggen eenvoudiger en goedkoper dan ooit, met enkele muisklikken kun je een gespreide korf aandelen kopen. Die korf volgt een bepaalde markt, uitgedrukt in een index.

Maar als belegger wil je het toch béter doen dan de markt?
Consistent beter presteren dan de markt is een aartsmoeilijke opdracht. Veel actieve beleggingsfondsen wiens beheerders zorgvuldig aandelen selecteren doen het sléchter dan de index. Met hangmatbeleggen houd je je kosten en je risico laag, je kunt met kleine bedragen werken en het proces is volledig te automatiseren.

Dit boek toont je de simpelste manier om je geld voor jou te laten werken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yoran Brondsema, Tim Nijsmans
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401491419
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
3059051 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 22,99
  • 20,00
  • 21,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,95
  • 27,99
  • 22,00