De Griekse tragedies

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Simone Kramer

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ze worden nog regelmatig opgevoerd in het theater: de klassieke Griekse tragedies van Aischylos, Euripides en Sophokles. Op de affiches prijken de namen Medeia, Elektra of Oidiopus, maar wie waren dat ook alweer? Simone Kramer vertelt hun verhaal, en dat van onder anderen Agamemnon, Herakles, Antigone en Iphigeneia, op haar bekende fraaie en toegankelijke wijze. Een prachtig boek voor het hele gezin vanaf circa 9 jaar, gymnasiasten en volwassenen die hun 'klassieken' willen opfrissen, rijk geïllustreerd door Els van Egeraat.Wat kunnen we zeggen. De boeken van Simone Kramer mogen niet ontbreken in de boekenkast.BoekanoukMet Simone Kramer heeft Uitgeverij Ploegsma een auteur in haar fonds die als geen ander in staat blijkt de verhalen uit de Griekse oudheid en mythologie nieuw leven in te blazen en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hulde ook aan het adres van Els van Egeraat, die de illustraties voor haar rekening nam.Rob van Veen / Jeugdliteratuur in de praktijkKramer vertaalt de spannende verhalen met zwier, en die zwierige stijl loopt over in de illustraties van Els van Egeraat. Kinderen vanaf een jaar of tien, studenten Grieks en volwassenen met nostalgie naar hun klassieke humanioratijd kunnen er hun hart aan ophalen.De Standaard

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Simone Kramer
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021673325
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Ze worden nog regelmatig opgevoerd in het theater: de klassieke Griekse tragedies van Aischylos, Euripides en Sophokles. Op de affiches prijken de namen Medeia, Elektra of Oidiopus, maar wie waren dat ook alweer? Simone Kramer vertelt hun verhaal, en dat van onder anderen Agamemnon, Herakles, Antigone en Iphigeneia, op haar bekende fraaie en toegankelijke wijze.

Een prachtig boek voor het hele gezin vanaf circa 9 jaar, gymnasiasten en volwassenen die hun 'klassieken' willen opfrissen, rijk geïllustreerd door Els van Egeraat.Wat kunnen we zeggen. De boeken van Simone Kramer mogen niet ontbreken in de boekenkast.
BoekanoukMet Simone Kramer heeft Uitgeverij Ploegsma een auteur in haar fonds die als geen ander in staat blijkt de verhalen uit de Griekse oudheid en mythologie nieuw leven in te blazen en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hulde ook aan het adres van Els van Egeraat, die de illustraties voor haar rekening nam.
Rob van Veen / Jeugdliteratuur in de praktijkKramer vertaalt de spannende verhalen met zwier, en die zwierige stijl loopt over in de illustraties van Els van Egeraat. Kinderen vanaf een jaar of tien, studenten Grieks en volwassenen met nostalgie naar hun klassieke humanioratijd kunnen er hun hart aan ophalen.
De Standaard


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Simone Kramer
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021673325
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 23,99
  • 23,99
  • 22,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 17,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 24,99