De Griekse dochter

Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes.

Prijs € 18,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Soraya Lane

Paperback | Februari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.' De VolkskrantLonden, heden. Ella is succesvol kunsthandelaar, maar heeft spijt van haar beslissing om niet zelf schilder te worden. Dan krijgt ze onverwacht informatie over het leven van haar oma, waaronder een onbekend muziekstuk. De sporen wijzen naar Griekenland en ze besluit om haar zoektocht daar te vervolgen, met hulp van pianist Mathew. Londen, 1948. Alexandra behoort tot de Griekse koninklijke familie in ballingschap. Wanneer haar moeder omkomt in een tragisch ongeluk, wordt ze naar haar tante in Londen gestuurd. Daar ontdekt ze haar liefde en talent voor muziek. Wanneer ze violist Bernard ontmoet, weet ze waar haar toekomst ligt. Maar haar vader denkt hier anders over. Terwijl iedereen aanneemt dat ze naar een Zwitsers instituut is gestuurd, is Alexandra heimelijk aangekomen op een plek voor ongehuwde moeders, zwanger van Bernard...De Griekse dochter is het derde deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld. Het begint met zeven jonge vrouwen die bijeen worden geroepen in een advocatenkantoor in Londen, waar ze ontdekken dat alles wat ze dachten te weten over hun verleden niet klopt, en dat achter hun grootmoeders' schijnbaar gewone levens, ongelofelijke verhalen van liefde en moed verborgen liggen.Van De Italiaanse dochter werden al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Soraya Lane
Uitgever
Oceaan
ISBN
9789046831748
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.' De Volkskrant

Londen, heden. Ella is succesvol kunsthandelaar, maar heeft spijt van haar beslissing om niet zelf schilder te worden. Dan krijgt ze onverwacht informatie over het leven van haar oma, waaronder een onbekend muziekstuk. De sporen wijzen naar Griekenland en ze besluit om haar zoektocht daar te vervolgen, met hulp van pianist Mathew.
Londen, 1948. Alexandra behoort tot de Griekse koninklijke familie in ballingschap. Wanneer haar moeder omkomt in een tragisch ongeluk, wordt ze naar haar tante in Londen gestuurd. Daar ontdekt ze haar liefde en talent voor muziek. Wanneer ze violist Bernard ontmoet, weet ze waar haar toekomst ligt. Maar haar vader denkt hier anders over. Terwijl iedereen aanneemt dat ze naar een Zwitsers instituut is gestuurd, is Alexandra heimelijk aangekomen op een plek voor ongehuwde moeders, zwanger van Bernard...

De Griekse dochter is het derde deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld. Het begint met zeven jonge vrouwen die bijeen worden geroepen in een advocatenkantoor in Londen, waar ze ontdekken dat alles wat ze dachten te weten over hun verleden niet klopt, en dat achter hun grootmoeders' schijnbaar gewone levens, ongelofelijke verhalen van liefde en moed verborgen liggen.
Van De Italiaanse dochter werden al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Soraya Lane
Uitgever
Oceaan
ISBN
9789046831748
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99