De FUNfactor

Hoe je direct jouw eerste indruk versterkt en met plezier netwerkt!

Prijs € 14,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Judith Smits

Paperback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Een lekker praktisch DOE-boek!' Aïcha Marchadi, presentator'Superboek! Praktisch en vol tips voor alle mensen die meer uit hun business en uit hun leven willen halen.'Tom Coronel, coureur en entrepreneur 'Het begint met de FUNfactor. Daarmee creëer je jouw gunfactor.'Michiel Huitema, directeur Start, Kamer van KoophandelIn deze netwerkeconomie wordt het steeds belangrijker om met elkaar te connecten. Zo realiseren we businesskansen en samenwerkingen voor onszelf én voor anderen. Toch vindt 85% van de mensen het spannend om op onbekenden af te stappen. Daarom heb ik de FUNfactormethode ontwikkeld. Dit boek brengt je in drie stappen naar jouw FUNfactor:Stap 1: FUNdament: it starts with you!Stap 2: Uitstraling naar anderen versterkenStap 3: Nieuwe connecties leggen: voor jezelf en voor anderenDe FUNfactormethode is overal toe te passen: tijdens bedrijfsborrels, maar ook op een feestje waar je niemand kent. Want netwerken doen we altijd en overal.Wil jij ook met plezier nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aantrekken? Lees dan dit just-do-it boek over ON- EN OFFLINE NETWERKEN!Over de auteur:Als netwerkexpert kreeg Judith Smits steeds vaker de vraag hoe het kwam dat zij als vanzelf nieuwe klanten en kansen aantrekt. En zoveel plezier uitstraalt. Zij deelt haar geheimen en best practices om zo ook anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen.Drs. Judith Smits (1978) is netwerkexpert en spreker. Zij presenteert vol fun De Netwerkshow: een wervelende, interactieve show vol energie & entertainment waarin mensen op een leuke manier nieuwe contacten leggen en kennis opdoen over on- en offline netwerken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Smits
Uitgever
Blue Orange Company
ISBN
9789082939408
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

'Een lekker praktisch DOE-boek!'
Aïcha Marchadi, presentator

'Superboek! Praktisch en vol tips voor alle mensen die meer uit hun business en uit hun leven willen halen.'
Tom Coronel, coureur en entrepreneur

'Het begint met de FUNfactor. Daarmee creëer je jouw gunfactor.'
Michiel Huitema, directeur Start, Kamer van Koophandel

In deze netwerkeconomie wordt het steeds belangrijker om met elkaar te connecten. Zo realiseren we businesskansen en samenwerkingen voor onszelf én voor anderen. Toch vindt 85% van de mensen het spannend om op onbekenden af te stappen. Daarom heb ik de FUNfactormethode ontwikkeld. Dit boek brengt je in drie stappen naar jouw FUNfactor:
Stap 1: FUNdament: it starts with you!
Stap 2: Uitstraling naar anderen versterken
Stap 3: Nieuwe connecties leggen: voor jezelf en voor anderen

De FUNfactormethode is overal toe te passen: tijdens bedrijfsborrels, maar ook op een feestje waar je niemand kent. Want netwerken doen we altijd en overal.

Wil jij ook met plezier nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aantrekken? Lees dan dit just-do-it boek over ON- EN OFFLINE NETWERKEN!

Over de auteur:
Als netwerkexpert kreeg Judith Smits steeds vaker de vraag hoe het kwam dat zij als vanzelf nieuwe klanten en kansen aantrekt. En zoveel plezier uitstraalt. Zij deelt haar geheimen en best practices om zo ook anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Drs. Judith Smits (1978) is netwerkexpert en spreker. Zij presenteert vol fun De Netwerkshow: een wervelende, interactieve show vol energie & entertainment waarin mensen op een leuke manier nieuwe contacten leggen en kennis opdoen over on- en offline netwerken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Smits
Uitgever
Blue Orange Company
ISBN
9789082939408
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 22,95
  • 21,99
  • 22,00
  • 22,99
  • 18,99
  • 17,50
  • 22,99
  • 15,00
  • 24,99