De financiële functie: Vermogensmarkt en ondernemingswaarde

Prijs € 60,95

Niet beschikbaar

André Heezen, Teun Ammeraal

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

- Geeft studenten inzicht in de dynamiek van de vermogensmarkt;- bevat alle actuele ontwikkelingen;- met aandacht voor crowdfunding, kredietunie en FinTech-bedrijven. Vermogensmarkt en ondernemingswaarde behandelt de relatie tussen de financiële beslissingen van een onderneming en de waardering van die onderneming door de vermogensmarkt. Het legt duidelijk uit hoe deze waardering tot stand komt en het licht alle relevante begrippen toe, zoals vermogensstructuur, dividendbeleid, economic value added en balanced scorecard. Studenten kunnen aan de hand van talrijke opgaven, digitale toepassingen en relevante internetverwijzingen oefenen en verdere verdieping zoeken. Vermogensmarkt en ondernemingswaarde is onderdeel vanuit de succesvolle serie Financieel Management.In de vijfde editie zijn actuele ontwikkelingen uit het vakgebied opgenomen, bijvoorbeeld de gevolgen van de financiële crisis voor de financiering van het MKB. Ook is er aandacht voor crowdfunding, krediet-unie en de opkomst van FinTech-bedrijven.Vermogensmarkt en ondernemingswaarde is geschikt voor opleidingen als Bedrijfskunde MER, Commerciële Economie, Communicatie, Facility Management en HBO-rechten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
André Heezen, Teun Ammeraal
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001889081
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

- Geeft studenten inzicht in de dynamiek van de vermogensmarkt;
- bevat alle actuele ontwikkelingen;
- met aandacht voor crowdfunding, kredietunie en FinTech-bedrijven.

Vermogensmarkt en ondernemingswaarde behandelt de relatie tussen de financiële beslissingen van een onderneming en de waardering van die onderneming door de vermogensmarkt. Het legt duidelijk uit hoe deze waardering tot stand komt en het licht alle relevante begrippen toe, zoals vermogensstructuur, dividendbeleid, economic value added en balanced scorecard. Studenten kunnen aan de hand van talrijke opgaven, digitale toepassingen en relevante internetverwijzingen oefenen en verdere verdieping zoeken. Vermogensmarkt en ondernemingswaarde is onderdeel vanuit de succesvolle serie Financieel
Management.

In de vijfde editie zijn actuele ontwikkelingen uit het vakgebied opgenomen, bijvoorbeeld de gevolgen van de financiële crisis voor de financiering van het MKB. Ook is er aandacht voor crowdfunding, krediet-unie en de opkomst van FinTech-bedrijven.

Vermogensmarkt en ondernemingswaarde is geschikt voor opleidingen als Bedrijfskunde MER, Commerciële Economie, Communicatie, Facility Management en HBO-rechten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
André Heezen, Teun Ammeraal
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001889081
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99