De ene die alles ziet

De Aarsman Collectie 2014-2021

Prijs € 25,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Hans Aarsman

Paperback | April 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je ziet een foto in de krant van een demonstratie, een persconferentie, een overstroming. Je leest de kop, het onderschrift, misschien het artikel. De foto bevestigt het onderwerp van de tekst. Als het een mooie foto is, kijk je iets langer terwijl er even door je heen schiet: wat een mooie foto. Daarna sla je de pagina om.Wat er te ontdekken valt als je vanaf nul begint, daar gaat de Aarsman Collectie over. Je denkt het artikel weg, ook het bijschrift, het onderwerp. Alleen maar kijken, zo fris mogelijk. De wereld staat stil op een foto, waardoor je alle tijd hebt om alles wat erop staat uitgebreid te bestuderen. Een kwartier, een uur, een dag. Elke keer is het mogelijk om een nieuw verhaal te zien in wat je op het eerste gezicht bekend voorkomt.Dat is Aarsmans talent, hij kan goed bij de verbazing komen van iemand die iets voor het eerst ziet. Iedere dag struint Hans Aarsman duizenden nieuwsfoto's af op zoek naar een verhaal. Met aanstekelijk enthousiasme beschrijft hij wat de meesten van ons over het hoofd zagen.De spannendste, mooiste, meest verrassende stukken van de afgelopen zes jaar zijn in deze prachtig vormgegeven selectie bijeengebracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Aarsman
Uitgever
Podium
ISBN
9789463810784
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Je ziet een foto in de krant van een demonstratie, een persconferentie, een overstroming. Je leest de kop, het onderschrift, misschien het artikel. De foto bevestigt het onderwerp van de tekst. Als het een mooie foto is, kijk je iets langer terwijl er even door je heen schiet: wat een mooie foto. Daarna sla je de pagina om.
Wat er te ontdekken valt als je vanaf nul begint, daar gaat de Aarsman Collectie over. Je denkt het artikel weg, ook het bijschrift, het onderwerp. Alleen maar kijken, zo fris mogelijk. De wereld staat stil op een foto, waardoor je alle tijd hebt om alles wat erop staat uitgebreid te bestuderen. Een kwartier, een uur, een dag. Elke keer is het mogelijk om een nieuw verhaal te zien in wat je op het eerste gezicht bekend voorkomt.
Dat is Aarsmans talent, hij kan goed bij de verbazing komen van iemand die iets voor het eerst ziet. Iedere dag struint Hans Aarsman duizenden nieuwsfoto's af op zoek naar een verhaal. Met aanstekelijk enthousiasme beschrijft hij wat de meesten van ons over het hoofd zagen.
De spannendste, mooiste, meest verrassende stukken van de afgelopen zes jaar zijn in deze prachtig vormgegeven selectie bijeengebracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Aarsman
Uitgever
Podium
ISBN
9789463810784
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 22,95
  • 21,99
  • 22,00
  • 22,99
  • 18,99
  • 17,50
  • 22,99
  • 15,00
  • 24,99