De Border Collie

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Tracy Libby, Wayne Hunthausen

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de wereld van de border collies!Border Collies worden als de intelligentste honden ter wereld gezien. Ze zijn ongeëvenaard in intelligentie, instinct en uithoudingsvermogen; ze kunnen bijna alles - en ze doen het nog goed ook. De trainbaarheid, behendigheid en niet-aflatende energie van Border Collies heeft dit ras favoriet gemaakt voor alle takken van hondensport. Deze uitermate complexe honden met hun hoge octaangehalte hebben een zeer toegewijde eigenaar nodig, maar de beloning is groot!In deze uitgebreide gids vindt u kleurrijke toelichtingen, achtergrondinformatie en foto's die de belangrijkste aspecten van het hebben van een Border Collie verduidelijken. Het is een uitstekende bron van accurate en diepgaande informatie en zal u en uw gezin helpen een gezonde en sociale hond op te voeden.Tracy Libby is freelance schrijfster en al meer dan 20 jaar actief in de hondensport.Wayne Hunthausen, dierenarts en gedragsdeskundige op het gebied van huisdieren, is directeur van Animal Behavior Consultations in Kansas City, bestuurslid van het tijdschrift Veterinary Medicine en gedragsadviseur voor het Veterinary Forum.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tracy Libby, Wayne Hunthausen
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048304349
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ontdek de wereld van de border collies!

Border Collies worden als de intelligentste honden ter wereld gezien. Ze zijn ongeëvenaard in intelligentie, instinct en uithoudingsvermogen; ze kunnen bijna alles - en ze doen het nog goed ook. De trainbaarheid, behendigheid en niet-aflatende energie van Border Collies heeft dit ras favoriet gemaakt voor alle takken van hondensport. Deze uitermate complexe honden met hun hoge octaangehalte hebben een zeer toegewijde eigenaar nodig, maar de beloning is groot!

In deze uitgebreide gids vindt u kleurrijke toelichtingen, achtergrondinformatie en foto's die de belangrijkste aspecten van het hebben van een Border Collie verduidelijken. Het is een uitstekende bron van accurate en diepgaande informatie en zal u en uw gezin helpen een gezonde en sociale hond op te voeden.

Tracy Libby is freelance schrijfster en al meer dan 20 jaar actief in de hondensport.

Wayne Hunthausen, dierenarts en gedragsdeskundige op het gebied van huisdieren, is directeur van Animal Behavior Consultations in Kansas City, bestuurslid van het tijdschrift Veterinary Medicine en gedragsadviseur voor het Veterinary Forum.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tracy Libby, Wayne Hunthausen
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048304349
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99