De Bellende Engel

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Stephanie Biesheuvel

Hardback | Maart 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Spannend en fantasierijk verhaal over een magisch callcenterBrugklasser Dahlia heeft een groot geheim. Zij is de enige in haar familie die weet dat ze op het punt staan om uit huis te worden gezet. Hun vervallen woning moet plaatsmaken voor het nieuwbouwproject van Maarten Zwartwater, een van de machtigste inwoners van de stad.Dahlia heeft hulp nodig en besluit te bellen naar het magische callcenter van De Bellende Engel op de beroemde stadskathedraal, waar levende standbeelden een luisterend oor bieden aan kinderen met vragen, problemen en verwonderingen. Dit keer blijft het niet alleen bij luisteren, maar moeten de geheimzinnige medewerkers van De Bellende Engel in actie komen. Zwartwater dreigt namelijk niet alleen Dahlia's huis plat te gooien, maar ook de kathedraal. En de volwassenen hebben het niet door, zij hebben het te druk met hun telefoon en sociale media. Kan Dahlia Maarten Zwartwater nog op tijd stoppen?De Bellende Engel is een spannend en fantasierijk kinderboek voor kinderen vanaf 10 jaar over vriendschap, opkomen voor het goede en de invloed van (sociale) media op ouders en hun kinderen. Met schitterende illustraties in steunkleur van Meike Lieve Bos en geïnspireerd op het wereldberoemde standbeeld in Den Bosch. Het verhaal over Dahlia en De Bellende Engel is vanaf voorjaar 2024 ook te zien in theaters door het hele land! Volg @debellendeengel op Instagram om op de hoogte te blijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephanie Biesheuvel
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000391493
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Spannend en fantasierijk verhaal over een magisch callcenter

Brugklasser Dahlia heeft een groot geheim. Zij is de enige in haar familie die weet dat ze op het punt staan om uit huis te worden gezet. Hun vervallen woning moet plaatsmaken voor het nieuwbouwproject van Maarten Zwartwater, een van de machtigste inwoners van de stad.

Dahlia heeft hulp nodig en besluit te bellen naar het magische callcenter van De Bellende Engel op de beroemde stadskathedraal, waar levende standbeelden een luisterend oor bieden aan kinderen met vragen, problemen en verwonderingen. Dit keer blijft het niet alleen bij luisteren, maar moeten de geheimzinnige medewerkers van De Bellende Engel in actie komen.

Zwartwater dreigt namelijk niet alleen Dahlia's huis plat te gooien, maar ook de kathedraal. En de volwassenen hebben het niet door, zij hebben het te druk met hun telefoon en sociale media. Kan Dahlia Maarten Zwartwater nog op tijd stoppen?

De Bellende Engel is een spannend en fantasierijk kinderboek voor kinderen vanaf 10 jaar over vriendschap, opkomen voor het goede en de invloed van (sociale) media op ouders en hun kinderen. Met schitterende illustraties in steunkleur van Meike Lieve Bos en geïnspireerd op het wereldberoemde standbeeld in Den Bosch.

Het verhaal over Dahlia en De Bellende Engel is vanaf voorjaar 2024 ook te zien in theaters door het hele land! Volg @debellendeengel op Instagram om op de hoogte te blijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephanie Biesheuvel
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000391493
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 22,95
  • 21,99
  • 22,00
  • 22,99
  • 18,99
  • 17,50
  • 22,99
  • 15,00
  • 24,99