Cubrix

zicht op organisatieontwikkeling en performanceverbetering

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Marcel van Marrewijk

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek lanceert een nieuw geïntegreerd, alomvattend bedrijfskundig raamwerk - de Cubrix - dat leidinggevenden en professionals een spectrum biedt aan organisatieontwikkeling en inzicht geeft in de mogelijkheden voor performanceverbetering. Het raamwerk biedt een adequaat antwoord op de complexiteit en onderstroom van maatschappij en organisatie. De Cubrix is een 'next generation (stakeholder) model', gebaseerd op de zeven waardesystemen - of ontwikkelniveaus - van Spiral Dynamics en de zeven ontwikkelpaden van het Global Excellence Model.De Cubrix biedt een taal- en begrippenkader voor de verschillende ontwikkelniveaus die voor organisaties kunnen worden onderscheiden. Op basis van de Cubrix kunnen alle bedrijfs- en kwaliteitskundige modellen, methoden en technieken worden gepositioneerd, zodat je inzicht krijgt in het effectieve, werkzame bereik van iedere interventie en aanpak gericht op beter organiseren. In welke ontwikkelfase uw organisatie zich ook bevindt, met de Cubrix heeft u een uitstekende basis om de effectiviteit van uw (project)organisatie gericht te verbeteren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcel van Marrewijk
Uitgever
Lindonk & de Bres
ISBN
9789081825207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
342

Beschrijving

Dit boek lanceert een nieuw geïntegreerd, alomvattend bedrijfskundig raamwerk - de Cubrix - dat leidinggevenden en professionals een spectrum biedt aan organisatieontwikkeling en inzicht geeft in de mogelijkheden voor performanceverbetering. Het raamwerk biedt een adequaat antwoord op de complexiteit en onderstroom van maatschappij en organisatie. De Cubrix is een 'next generation (stakeholder) model', gebaseerd op de zeven waardesystemen - of ontwikkelniveaus - van Spiral Dynamics en de zeven ontwikkelpaden van het Global Excellence Model.

De Cubrix biedt een taal- en begrippenkader voor de verschillende ontwikkelniveaus die voor organisaties kunnen worden onderscheiden. Op basis van de Cubrix kunnen alle bedrijfs- en kwaliteitskundige modellen, methoden en technieken worden gepositioneerd, zodat je inzicht krijgt in het effectieve, werkzame bereik van iedere interventie en aanpak gericht op beter organiseren. In welke ontwikkelfase uw organisatie zich ook bevindt, met de Cubrix heeft u een uitstekende basis om de effectiviteit van uw (project)organisatie gericht te verbeteren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcel van Marrewijk
Uitgever
Lindonk & de Bres
ISBN
9789081825207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
342

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 22,99
  • 20,00
  • 21,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,95
  • 27,99
  • 22,00