Cuba

de mooiste reisregio's en autoroutes

Prijs € 24,99

Uitverkocht

M. Miethig

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze gids neemt je mee op een ontdekkingsreis door Cuba en presenteert de toeristische pronkstukken met hun landschappelijke, culturele en historische bijzonderheden. Ze biedt daarbij actuele service-informatie en doet suggesties die de hoogtepunten op een rijtje zetten. Negen regio’s - de steden Havana. Trinidad en Santiago met hun omgeving. Het westen. De zuidkust. Het centrum. het noordoosten en de Sierra Maestra- geven een totaalbeeld van dit Caribische eiland. Elke regio is voorzien van een overzichtelijke kaart met afstanden tot de afzonderlijke plaatsen. De auteur doet voorstellen voor een optimale 21daagse rondreis door Cuba, beginnend in Havana en eindigend in Santiago de Cuba - met uitstapjes voor degenen die meer tijd hebben en als extraatje een vierdaagse tocht door het westen. Elke etappe is verduidelijkt met een gedetailleerde routebeschrijving, tips voor onderweg en een kaart. Onontbeerlijk bij elke reisvoorbereiding zijn de praktische informatie en de tips over vertrek en aankomst. Medische verzorging. Informatie, eten en drinken, feestdagen en feesten, klimaat en reistijd. Openbaar vervoer. Sport en vrijetijdsbesteding. Overnachten en douanebepalingen. Plus een handige woordenlijst voor onderweg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Miethig
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020969214
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Deze gids neemt je mee op een ontdekkingsreis door Cuba en presenteert de toeristische pronkstukken met hun landschappelijke, culturele en historische bijzonderheden. Ze biedt daarbij actuele service-informatie en doet suggesties die de hoogtepunten op een rijtje zetten.
Negen regio’s - de steden Havana. Trinidad en Santiago met hun omgeving. Het westen. De zuidkust. Het centrum. het noordoosten en de Sierra Maestra- geven een totaalbeeld van dit Caribische eiland. Elke regio is voorzien van een overzichtelijke kaart met afstanden tot de afzonderlijke plaatsen.
De auteur doet voorstellen voor een optimale 21daagse rondreis door Cuba, beginnend in Havana en eindigend in Santiago de Cuba - met uitstapjes voor degenen die meer tijd hebben en als extraatje een vierdaagse tocht door het westen. Elke etappe is verduidelijkt met een gedetailleerde routebeschrijving, tips voor onderweg en een kaart.
Onontbeerlijk bij elke reisvoorbereiding zijn de praktische informatie en de tips over vertrek en aankomst. Medische verzorging. Informatie, eten en drinken, feestdagen en feesten, klimaat en reistijd. Openbaar vervoer. Sport en vrijetijdsbesteding. Overnachten en douanebepalingen. Plus een handige woordenlijst voor onderweg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Miethig
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020969214
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99