Contract & commentaar

standaard contractsbepalingen

Prijs € 29,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Aernoud Bourdrez, Matthijs Brons

Paperback | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De bijzondere bepalingen van een contract regelen de kernverplichtingen van partijen: wie moet wat wanneer doen. Daarnaast bevat het contract standaardbepalingen. Die bepalingen hebben geen betrekking op de kernverplichtingen, maar zijn wel van grote invloed op de rechten en verplichtingen die uit het contract voortvloeien. Voor het goed kunnen opstellen of beoordelen van een contract is gedegen kennis van deze standaardbepalingen vereist. Deze kennisis echter verdeeld over een groot aantal bronnen die niet altijd goed toegankelijk zijn. Daarnaast ontbreekt het de advocaat en bedrijfsjurist vaak eenvoudigweg aan tijd om de nodige aandacht aan dit onderdeel van het contract te besteden.Dit boek biedt op overzichtelijke en makkelijk toepasbare wijze inzicht in de belangrijkste juridische haken en ogen van twintig veel voorkomende standaardclausules. Het heeft tot doel de advocaat en bedrijfsjurist in staat te stellen om betere contracten te maken. Aan de hand van het commentaar bij de voorbeeldbepalingen is vast te stellen of - en zo ja in welke vorm - een standaardbepaling in een contract moet worden opgenomen. Dit boek is geschreven voor advocaten en bedrijfsjuristen die zich bezighouden met het opstellen van contracten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aernoud Bourdrez, Matthijs Brons
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462901070
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

De bijzondere bepalingen van een contract regelen de kernverplichtingen van partijen: wie moet wat wanneer doen. Daarnaast bevat het contract standaardbepalingen. Die bepalingen hebben geen betrekking op de kernverplichtingen, maar zijn wel van grote invloed op de rechten en verplichtingen die uit het contract voortvloeien. Voor het goed kunnen opstellen of beoordelen van een contract is gedegen kennis van deze standaardbepalingen vereist. Deze kennisis echter verdeeld over een groot aantal bronnen die niet altijd goed toegankelijk zijn. Daarnaast ontbreekt het de advocaat en bedrijfsjurist vaak eenvoudigweg aan tijd om de nodige aandacht aan dit onderdeel van het contract te besteden.

Dit boek biedt op overzichtelijke en makkelijk toepasbare wijze inzicht in de belangrijkste juridische haken en ogen van twintig veel voorkomende standaardclausules. Het heeft tot doel de advocaat en bedrijfsjurist in staat te stellen om betere contracten te maken. Aan de hand van het commentaar bij de voorbeeldbepalingen is vast te stellen of - en zo ja in welke vorm - een standaardbepaling in een contract moet worden opgenomen.

Dit boek is geschreven voor advocaten en bedrijfsjuristen die zich bezighouden met het opstellen van contracten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aernoud Bourdrez, Matthijs Brons
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462901070
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99