Confessions of a teenage serial killer 1 - De beschermengel

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Bjorn van den Eynde

Paperback | Oktober 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Adana wees onder de indruk naar het borstbeen van de jongen. Met zwarte stift was er een tekst op geschreven. ‘Ne la touchez pas.’ Het betekende zoveel als: raak haar niet aan. Hoewel de persoon in het water een jongen was. Op het borstzakje van zijn truitje stond zijn naam gedrukt. Yanis Fournier. Zijn mond lag wagenwijd open, en ook aan zijn nek en op zijn truitje zaten rode vlekken. In Rocher de Bohanan wordt golden boy Yanis Fournier (18) vermoord. Drie messteken en de handgeschreven tekst ‘Ne la touchez pas’ op zijn borst zijn de handtekening van de dader. Raak haar niet aan... De onopvallende en onpopulaire Alix Vexin-Blanc (16) komt plots ongewild in de spotlight te staan. Een week eerder had ze een erg onplezierige aanvaring met Yanis. Probeert iemand haar te beschermen? En is hij of zij bereid daarvoor te doden? Niemand weet of het bij één slachtoffer zal blijven. En is Alix wel zeker dat ze zelf ook veilig is voor haar mysterieuze ‘beschermengel’? Confessions of a teenage serial killer is een nieuwe YA-reeks van de auteur van Team Mortis die jonge seriemoordenaars zelf aan het woord laat, en alle elementen van een straffe thriller in huis heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bjorn van den Eynde
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789464018905
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Adana wees onder de indruk naar het borstbeen van de jongen. Met zwarte stift was er een tekst op geschreven. ‘Ne la touchez pas.’ Het betekende zoveel als: raak haar niet aan. Hoewel de persoon in het water een jongen was. Op het borstzakje van zijn truitje stond zijn naam gedrukt. Yanis Fournier. Zijn mond lag wagenwijd open, en ook aan zijn nek en op zijn truitje zaten rode vlekken.

In Rocher de Bohanan wordt golden boy Yanis Fournier (18) vermoord. Drie messteken en de handgeschreven tekst ‘Ne la touchez pas’ op zijn borst zijn de handtekening van de dader. Raak haar niet aan...

De onopvallende en onpopulaire Alix Vexin-Blanc (16) komt plots ongewild in de spotlight te staan. Een week eerder had ze een erg onplezierige aanvaring met Yanis. Probeert iemand haar te beschermen? En is hij of zij bereid daarvoor te doden? Niemand weet of het bij één slachtoffer zal blijven. En is Alix wel zeker dat ze zelf ook veilig is voor haar mysterieuze ‘beschermengel’?

Confessions of a teenage serial killer is een nieuwe YA-reeks van de auteur van Team Mortis die jonge seriemoordenaars zelf aan het woord laat, en alle elementen van een straffe thriller in huis heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bjorn van den Eynde
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789464018905
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99