Commitment

de belofte van betrokkenheid en bevlogenheid in organisatie

Prijs € 34,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Gyuri Vergouw

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Betrokkenheid staat centraal in menig adviesrapport: 'Commitment van de top is noodzakelijk om van het veranderproces een succes te maken'. Maar wat is commitment eigenlijk? Betrokken medewerkers met passie voor hun werk. Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar een stap extra. Management dat is toegewijd aan de doelstellingen van de organisatie. Kortom, organisaties waar commitment hoog in het vaandel staat. Is dit een droombeeld? Of zijn toewijding en bevlogenheid stuurbaar?Commitment is het eerste managementboek dat dieper ingaat op de vraag: wat is commitment? Zonder goede duiding wordt het tenslotte al snel een loos begrip. Hoe kan het worden verkregen, hoe werkt het in op de bijdrage die de top, het middenmanagement en de overige medewerkers aan het succes van een organisatie leveren? En hoe kan het worden gestimuleerd binnen organisaties?In een zoektocht naar bevlogenheid, passie en toewijding in organisaties biedt Gyuri Vergouw veranderaars, ondernemers, managers en medewerkers een gedegen theoretisch kader, heldere inzichten en concrete tips en adviezen voor het vergroten van commitment.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gyuri Vergouw
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024402359
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Beschrijving

Betrokkenheid staat centraal in menig adviesrapport: 'Commitment van de top is noodzakelijk om van het veranderproces een succes te maken'. Maar wat is commitment eigenlijk?

Betrokken medewerkers met passie voor hun werk. Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar een stap extra. Management dat is toegewijd aan de doelstellingen van de organisatie. Kortom, organisaties waar commitment hoog in het vaandel staat. Is dit een droombeeld? Of zijn toewijding en bevlogenheid stuurbaar?

Commitment is het eerste managementboek dat dieper ingaat op de vraag: wat is commitment? Zonder goede duiding wordt het tenslotte al snel een loos begrip. Hoe kan het worden verkregen, hoe werkt het in op de bijdrage die de top, het middenmanagement en de overige medewerkers aan het succes van een organisatie leveren? En hoe kan het worden gestimuleerd binnen organisaties?

In een zoektocht naar bevlogenheid, passie en toewijding in organisaties biedt Gyuri Vergouw veranderaars, ondernemers, managers en medewerkers een gedegen theoretisch kader, heldere inzichten en concrete tips en adviezen voor het vergroten van commitment.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gyuri Vergouw
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024402359
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99